Beheer & onderhoud

Ook ná de oplevering van jouw installatie staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor je klaar.

Beheer & onderhoud

Van Delft Groep beheert ruim 25.000 installaties in de regio Noord-Brabant. Wij monitoren door beheer op afstand de prestaties van de gebouwinstallaties. Hierdoor leveren wij kwaliteit in dienstverlening bij de laagst denkbare kosten.

Met een onderhoudscontract ben je verzekerd van periodiek onderhoud aan jouw installatie en staan wij altijd voor je klaar bij een storing.

Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen, dan belt je met het telefoonnummer 073 – 518 66 66. Je krijgt dan een van onze medewerkers persoonlijk aan de telefoon, ook buiten kantooruren.

Onderhoudscontracten voor particulieren

Van Delft Groep kent diverse onderhoudscontracten. Wij bieden onderhoudscontracten aan particulieren binnen een straal van 20 km rondom Nieuwkuijk voor ketels.

Wanneer de installatie niet door Van Delft Groep is geplaatst, wordt eerst eenmalig onderhoud uitgevoerd. De kosten hiervan zijn ongeveer € 102,- incl. btw. Bijkomende kosten zijn de voorrijkosten (zie voorrijtarief 2021) en eventueel materiaal wat vervangen dient te worden. Op basis van het eenmalig onderhoud wordt een aanbieding voor een onderhoudscontract opgestuurd. Wanneer de installatie is geplaatst door Van Delft Groep ontvang je automatisch een aanbieding nadat de garantietermijn is verstreken.

Indien je een aanbieding voor een onderhoudscontract wil ontvangen, neem dan contact op met onze afdeling ‘Technisch Beheer’ via telefoonnummer 073 – 518 6600.

Onderhoudscontracten

Wij bieden drie soorten onderhoudscontracten aan.

Comfort Basis Plan*
Comfort Optimaal Plan*
Comfort Plus Plan*

* alleen mogelijk wanneer de installatie door Van Delft Groep is geplaatst en direct afsluiten nadat de garantietermijn verlopen is.

 

Voorrijtarief

Bekijk hieronder het voorrijtarief voor 2021.

Voorrijkosten 2021


Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Particulier