Renovatie Sporthal Scholengemeenschap De Overlaat

Locatie: Waalwijk
Opdrachtgever: Scholengemeenschap De Overlaat
Omvang: > € 500.000 / < € 1.000.000
BVO: 3.500 m²

De sporthal is omgebouwd naar een hypermoderne, kleurige, nieuwe sporthal voorzien van o.a. balansventilatie met warmteterugwinning, douchesysteem met automatische legionellaspoeling, verwarming middels stralingsplafonds en in elke sporthal een video installatie voor interactieve sportlessen. Op de eerste verdieping zijn drie zalen, zes kleurige kleedkamers met douches en een klimwand van bijna 7 meter hoog. Op de tweede verdieping is een vierde zaal gemaakt op de plek waar de kantine zat. Het dak is bijna twee meter verhoogd en nu kunnen daar bijvoorbeeld dans-, fitness- en judolessen worden gegeven.

Onze rol:
Bij dit project hebben wij de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties uitgevoerd.
Werktuigbouwkundige installatie:
- Klimaatplafond
- Douchesysteem met automatische legionellaspoeling
- Gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning
Elektrotechnische installatie:
- Regelinstallaties
- Audio en video-installaties (projecties op 22 meter)
- Brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Terug naar projectoverzicht
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap