(service) loodgieter

Over de organisatie
Van Delft Installatiebeheer is een servicegerichte organisatie. Wij zijn op zoek naar een service loodgieter die samen met 25 servicemonteurs zorg draagt voor de service en het onderhoud van 4 woningbouwverenigingen, een groot bestand aan particulieren en utilitaire klanten op het gebied van elektrotechnische-, sanitaire- en klimaatinstallaties.

De functie
Als (service) loodgieter bij Van Delft Installatiebeheer (40-urige werkweek) verricht jij zelfstandig werkzaamheden aan sanitaire installaties in woningen welke onderdeel zijn van woningbouwcorporaties en de particuliere markt, maar ook bij utilitaire klanten. Je werkt veelal in de regio (circa 30 km rondom Nieuwkuijk). Er wordt verwacht dat je kleine aanpassingen aan cv-installaties kunt uitvoeren. Je wordt tevens ingeroosterd in consignatiediensten.

De kandidaat
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat uit de omgeving (regio ’s-Hertogenbosch-Waalwijk) met een werk-/denkniveau van MBO-niveau. Je hebt ruime ervaring als loodgieter in de installatiebranche. Je bent in staat om zelfstandig te werken en een uitstekende relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen.

Je bezit vaardigheden als professioneel communiceren en zelfstandig opereren. Je bent betrouwbaar, flexibel, gedegen en oplossingsgericht.

Wij bieden
Wij bieden onze medewerkers een prettig en afwisselend werkklimaat, gecombineerd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers in het volgen van cursussen.

Sollicitatieprocedure

Heeft het bovenstaande jouw interesse gewekt, dan zien wij graag jouw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae tegemoet. Je kunt deze richten aan Van Delft Installatiebeheer B.V., t.a.v. Graciëlla Nouwens, Postbus 22, 5150 AA Drunen. Of stuur een e-mail naar sollicitatie@vandelftgroep.nl

Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap