Elektromonteur kortlopende projecten

Over de organisatie
Van Delft Installatiebeheer is een servicegerichte organisatie. Voor ons team Kortlopende Projecten zijn wij op zoek naar een elektromonteur.

De functie en de kandidaat
Als elektromonteur kortlopende projecten (40 uur per week) ben je werkzaam in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Jouw werkzaamheden zijn gericht op elektrotechnische installaties en bestaan uit:

- het uitbreiden of aanpassen van elektrotechnische installaties;

- het verbouwen van woningen (dit varieert van een keukenrenovatie tot het verbouwen van een compleet woonhuis);

- het maken van nieuwbouwwoningen;

- het onderhouden van utilitaire installaties;

- materiaal bestellen voor het project;

- instructies geven aan collega en hulpmonteurs.

Je bent ons aanspreekpunt voor de kortlopende projecten welke jij onder handen hebt. Hierbij heb je nauw contact met de opdrachtgever en met de projectleider over de uit te voeren werkzaamheden. Tevens ben je in staat om zelf beslissingen te nemen die klantwaarde opleveren.

Kennis en ervaring
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat uit de omgeving Nieuwkuijk/Den Bosch/Tilburg met een werk-/denkniveau van minimaal MBO-niveau. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als elektromonteur in de installatiebranche. Je bent in staat om zelfstandig te werken, een uitstekende relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen, je bent zorgvuldig m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden en je bezit de kennis van de actuele relevante normen op het gebied van elektrotechniek. Daarnaast ben je klantgericht, een doorpakker, flexibel en communicatief sterk.

Wij bieden
Wij bieden onze medewerkers een prettig en afwisselend werkklimaat, gecombineerd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers in het volgen van cursussen.

De sollicitatieprocedure
Heeft het bovenstaande jouw interesse gewekt, dan zien wij graag jouw schriftelijke reactie tegemoet. Je kunt deze richten aan Van Delft Installatiebeheer B.V., t.a.v. Graciëlla Nouwens, Postbus 22, 5150 AA Drunen. Of stuur een e-mail naar sollicitatie@vandelftgroep.nl

Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap