HR Manager

Fulltime, parttime is mogelijk à minimaal 24 uur

Veel verantwoordelijkheid, contacten door het gehele bedrijf én afwisselende werkzaamheden zijn kenmerken van jouw functie. Onze 140 medewerkers staan dagelijks klaar voor onze klanten, waarbij onze eindgebruikers moeten kunnen vertrouwen op uitstekend werkende klimaat-, sanitaire en elektrotechnische installaties. Elke dag weer. Een strakke organisatie daarachter op personeelsgebied is daarbij van groot belang. Jij stuurt en verbindt teamleiders op het gebied van personeelszaken en tegelijkertijd ben je met jouw expertise en visie voor de directie en teamleiders een waardevolle sparringpartner.

Zo ziet je werk eruit

Als HR-manager ben je spin in het web. Je werkt voor onze 3 werkmaatschappijen (Van Delft Installatie BV, Van Delft Installatiebeheer BV en Van Delft Installatieprojecten BV) en daarnaast word je regelmatig voor adviesvragen ingeschakeld voor onze zusterondernemingen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

Arbeidsmarktcommunicatie: (online) profilering van ons bedrijf t.b.v. werven van nieuw talent.

Arbeidscontracten bewaken: tijdig (laten) ondernemen van acties ten aanzien van aflopende arbeidscontracten.

Dossierbeheer: vastleggen, bewaken en beheren van personeelsdossiers (persoonlijke gegevens, overeenkomsten, opleidingsgegevens, gespreksverslagen, ziekterapportage, enzovoorts).

In- en uitdiensttreding: administratieve acties uitzetten bij in- en uitdiensttredingen, ontvangen en introduceren van nieuwe medewerkers, voeren van evaluatiegesprekken na einde proeftijd, voeren van exit gesprekken bij uitdiensttreding.

Vertrouwenspersoon: als vertrouwenspersoon optreden.

Begeleiding leerling monteurs: werven van leerling monteurs en stagiaires, bewaken van erkenning erkend leerbedrijf, contacten onderhouden met student, school/opleider over voortgang studie.

Opleiding en ontwikkeling personeel: medewerkers ondersteunen in het opstellen en uitvoeren van ontwikkelplannen, studieovereenkomsten opstellen, invulling geven aan bedrijfsopleidingsplan t.b.v. subsidies.

Personeelsgesprekken: instrueren en coachen leidinggevenden in het voeren van personeelsgesprekken, bijwonen personeelsgesprekken (t.b.v. ondersteuning/coaching/ verslaglegging) en acties uitzetten n.a.v. personeelsgesprekken.

Ziekteverzuim: monitoren ziekteverzuimcijfers en gepaste acties daarop nemen (o.a. voeren van verzuimgesprekken), tweejaarlijks ziekteverzuimcijfers maken en analyseren, als casemanager optreden bij langdurig zieken (conform Wet Verbetering Poortwachter).

Werving & selectie: opstellen en uitzetten vacatures, werven van personeel, voeren van sollicitatiegesprekken en maken van afspraken t.b.v. indiensttreding (ook met ZZP’ers, uitzendkrachten en detacheerders).

Naast de HR-werkzaamheden kun je worden ingeschakeld voor projecten op directie-/managementniveau. Zo bepaal jij mede de koers van de Van Delft Groep. Ook daar ligt een mooie uitdaging voor je klaar. Je bent dus zowel operationeel als strategisch werkzaam.

Jouw kennis en ervaring

  • afgeronde HBO-opleiding;
  • circa 5 jaar ervaring in een HRM-functie, bij voorkeur in de installatiebranche;
  • organisatiesensitiviteit;
  • zelfstandig en flexibel.

Dit voeg je verder toe aan ons team
Verbindend vermogen: je zoekt actief de dialoog en samenwerking op, vindt snel je weg in de organisatie en stimuleert de verbinding tussen medewerkers en leidinggevenden.

Leiderschap: je faciliteert, coacht en maakt dingen mogelijk. Daarbij maak je afgewogen keuzes en schep je duidelijkheid in kaders en verwachtingen. Je motiveert medewerkers en leidinggevenden om zichzelf te ontwikkelen en om daarin zelf verantwoordelijkheid te pakken.

Inlevingsvermogen: je kunt je verplaatsen in anderen, bent open en aanspreekbaar voor iedereen en weet tegelijkertijd professionele afstand te houden.

Strategisch inzicht: je kunt op strategisch niveau meepraten en –denken met collega-teamleiders en de directie. Hierbij pas je jouw helikopterview toe en zoom je in waar nodig.

Dit krijg je ervoor terug

Bij de Van Delft Groep werk je elke dag aan interessante en innovatieve projecten. Dit doe je met leuke collega’s in een prettig en afwisselend werkklimaat, waar de deur altijd voor je open staat en waar alles bespreekbaar is. Natuurlijk profiteer je ook van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij investeren graag in jou en je krijgt dan ook volop kansen om jezelf met trainingen en cursussen verder te ontwikkelen.

Hier kom je te werken

Bij de Van Delft Groep, oftewel: (groeiend naar) het leukste installatiebedrijf van Brabant! Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in het zuiden van Nederland. Onze vijf kernwaarden spelen een hoofdrol in ons doen en laten:

  • Eenvoud: wij doen gewoon en doen het gewoon goed.
  • Familie: de ander is belangrijk voor ons.
  • Humor: onze glimlach geeft duurzame energie.
  • Passie: ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
  • Horizon: we zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

Interesse?

Mail je motivatie en cv naar sollicitatie@vandelftgroep.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Marc van Delft, directeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap