Monteur W-installaties

De functie
Voor ons team uitvoering bij Van Delft Installatieprojecten BV zijn wij op zoek naar een monteur werktuigbouwkundige installaties. Als monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig installeren, aanpassen en uitbreiden van werktuigbouwkundige installaties hoofdzakelijk in de utiliteit.

De werkzaamheden
Als monteur werktuigbouwkundige installaties voer je zelfstandig alle voorkomende W-installatie werkzaamheden uit. Daarbij leef je de huidige normen en voorschriften na en zorg je voor een optimale kwaliteit. Je functioneert zelfstandig of afhankelijk van de omvang van het project onder een leidinggevend monteur.

De kandidaat
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die woonachtig is in de regio (Nieuwkuijk/Den Bosch/Tilburg). Je bent in het bezit van een VCA-diploma en een rijbewijs B. Je hebt aantoonbare opleidingen (minimaal MBO 3 niveau) en ervaring in deze functie opgedaan. Als je in het bezit bent van lasdiploma’s, is dat een pré. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt een flexibele en klantvriendelijke instelling.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een groeiende organisatie, een prettig en afwisselend werkklimaat, gecombineerd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers in het volgen van cursussen.

Sollicitatieprocedure
Heeft het bovenstaande jouw interesse gewekt, dan zien wij graag jouw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae tegemoet. Je kunt deze richten aan Van Delft Installatieprojecten B.V., t.a.v. Graciëlla Nouwens, Postbus 22, 5150 AA Drunen. Of stuur een e-mail naar sollicitatie@vandelftgroep.nl

Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap