Projectleider/werkvoorbereider kortlopende installaties (W)

Over de organisatie
Van Delft Installatiebeheer is een servicegerichte organisatie welke bestaat uit drie teams: service & onderhoud, kortlopende projecten en beheer. Ieder team opereert afzonderlijk van elkaar, waarbij een overlap in werkzaamheden en marktresultaat in een nauwe, onderlinge samenwerking wordt gerealiseerd.

Voor het team kortlopende projecten zijn wij op zoek naar een projectleider kortlopende projecten W-installaties met ervaring/kennis van utilitaire installaties. Dit team verzorgt projecten zoals: kortlopende verbouwingen (UT), het vervangen en uitbreiden van (onderdelen van) werktuigbouwkundige installaties en enkelvoudige luxe woningbouw met een omvang van ± € 1.000 tot € 200.000.

De functie
Als projectleider/werkvoorbereider voor het team ‘kortlopende projecten’ bij Van Delft Installatiebeheer ben je spin in het web. Je bent werkzaam voor vaste klanten, variërend van woningbouwverenigingen tot zorginstellingen en van kantoorpanden tot lichte industrie.

De werkzaamheden
Deze functie kent een diversiteit aan werkzaamheden. Tot jouw takenpakket behoort de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, planning, uitvoering en financiële voortgang van het project (voornamelijk utiliteit gerichte projecten).

Je onderhoudt de contacten met de opdrachtgever, voor wie jij het eerstelijns aanspreekpunt bent, je bezoekt de bouw- en werkvergaderingen en je weet de juiste prioriteit toe te kennen aan iedere klant(vraag). Je bewaakt en rapporteert over de (financiële) voortgang van projecten en voert hierover met regelmaat 1 op 1 gesprekken met de klant. Je werkt zelfstandig of eventueel in samenwerking met een werkvoorbereider en/of engineer de opdrachten verder uit naar huidige normen en regels. Je stelt detailplanningen op en zorgt voor de aansturing en navolging daarvan (voor zowel in- als externe onderaannemers en ±6 monteurs). Belangrijk is dat je toeziet op de kwaliteit van het geleverde werk en indien nodig neem je hier corrigerende maatregelen op. In deze functie werk je in teamverband met meerdere projectleiders en werkvoorbereiders van verschillende disciplines (elektra & woningbouw). In deze functie werk je aan opdrachten welke door collega’s of door jou zelf zijn geoffreerd.

De kandidaat
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met werk- en denkniveau op MBO+/HBO-niveau en je hebt kennis van werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties. Ervaring als werkvoorbereider en/of projectleider in deze branche is een pré. Je bent stressbestendig en je houdt overzicht in ad-hoc situaties. Qua persoonlijkheid ben je flexibel en open, je kunt prioriteiten toekennen en je hebt een klantgerichte en vriendelijke houding en communicatie.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in een groeiende organisatie, een prettig en afwisselend werkklimaat, gecombineerd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers in het volgen van cursussen.

Sollicitatieprocedure
Heeft het bovenstaande jouw interesse gewekt, dan zien wij graag jouw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae tegemoet. Je kunt deze richten aan Van Delft Installatiebeheer B.V., t.a.v. Graciëlla Nouwens, Postbus 22, 5150 AA Drunen. Of stuur een e-mail naar sollicitatie@vandelftgroep.nl

Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap