Servicemonteur elektrotechniek

Over de organisatie
Van Delft Installatiebeheer is een servicegerichte organisatie welke bestaat uit drie teams: planning, projecten en beheer. Ieder team opereert afzonderlijk van elkaar, waarbij een overlap in werkzaamheden en marktresultaat in een nauwe, onderlinge samenwerking wordt gerealiseerd.

Voor het team planning zijn wij op zoek naar een servicemonteur elektrotechniek. Dit planteam bestaat uit 7 kantoormedewerkers en 25 servicemonteurs en draagt zorg voor de service en het onderhoud van 4 woningbouwverenigingen, een groot bestand aan particulieren en ruim 250 utilitaire klanten op het gebied van elektrotechnische-, sanitaire- en klimaatinstallaties.

De functie
Als service monteur (40-urige werkweek) verricht jij zelfstandig preventieve en correctieve service- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties in utilitaire panden en in woningen welke onderdeel zijn van woningbouwcorporaties en de particuliere markt. Je wordt tevens ingeroosterd in consignatiediensten.

De kandidaat
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat uit de omgeving Nieuwkuijk/Den Bosch/Tilburg met een werk-/denkniveau van minimaal MBO-niveau. Je hebt ruime ervaring als servicemonteur elektrotechniek of als monteur elektrotechniek in de installatiebranche. Ook heb je de kennis van actuele, relevante normen op het gebied van elektrotechniek en ben je zorgvuldig m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden. Je bent in staat zelfstandig te werken en een uitstekende relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen.

Je bezit vaardigheden als professioneel communiceren en zelfstandig opereren. Je bent betrouwbaar, flexibel, gedegen en oplossingsgericht.

Wij bieden
Wij bieden onze medewerkers een prettig en afwisselend werkklimaat, gecombineerd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers in het volgen van cursussen.

Sollicitatieprocedure
Heeft het bovenstaande jouw interesse gewekt, dan zien wij graag jouw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae tegemoet. Je kunt deze richten aan Van Delft Installatiebeheer B.V., t.a.v. Graciëlla Nouwens, Postbus 22, 5150 AA Drunen. Of stuur een e-mail naar sollicitatie@vandelftgroep.nl

hv 22042013 9701
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap