Servicetechnicus utiliteit

De functie
Als service technicus (40-urige werkweek) verricht jij zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden aan werktuigbouwkundige installaties (verwarming, luchtbehandeling, airconditioning, meet- en regeltechniek), hoofdzakelijk in utilitaire en industriële projecten. De werkzaamheden bestaan uit:

- onderhoud/service aan cv-ketels (30 tot 1.000 KW);

- onderhoud/service aan luchtbehandelingskasten;

- onderhoud/service aan regelkasten;

- onderhoud/service aan verdelers/vloerverwarming;

- afhandelen van storingen aan de bovengenoemde installaties al dan niet in samenwerking met leveranciers;

- vervangen van onderdelen aan de bovengenoemde installaties;

- uitvoeren van consignatiedienst inclusief het bewaken van het gebouwbeheersysteem.

De kandidaat
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een werk-/denkniveau op minimaal MBO-niveau. Je hebt een ruime ervaring (circa 5 jaar) als servicemonteur in de installatiebranche. Je bent in staat om zelfstandig te werken en een uitstekende relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen. Ervaring met gebouwbeheersystemen (met name ‘Priva’) en broninstallaties is een pré.

Je bezit vaardigheden als professionele communicatie in zowel woord als geschrift, zelfstandig opereren en je bent bekend met de basisfunctionaliteiten van Office. Je hebt analytisch vermogen, bent flexibel, werkt nauwkeurig en denkt in oplossingen.

Wij bieden
Wij bieden onze medewerkers een prettig en afwisselend werkklimaat, gecombineerd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers in het volgen van cursussen.

Sollicitatieprocedure
Heeft het bovenstaande jouw interesse gewekt, dan zien wij graag jouw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae tegemoet. Je kunt deze richten aan Van Delft Installatiebeheer B.V., t.a.v. Graciëlla Nouwens, Postbus 22, 5150 AA Drunen. Of stuur een e-mail naar sollicitatie@vandelftgroep.nl

Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap