Teamleider Service & Onderhoud

Veel verantwoordelijkheid, dat is hét kenmerk van jouw functie. Ruim 250 utilitaire klanten, 6 woningcorporaties en duizenden eindgebruikers moeten kunnen vertrouwen op uitstekend werkende klimaat-, sanitaire en elektrotechnische installaties. Elke dag weer. Jij stuurt, verbindt en motiveert het team om dit voor elkaar te krijgen. Tegelijkertijd ben je met jouw expertise en visie voor opdrachtgevers en je collega-teamleiders een waardevolle sparringpartner.

Zo ziet je werk eruit
Als teamleider heb je de dagelijkse regie over 7 kantoormedewerkers en 25 servicemonteurs. Zij plannen en verzorgen de storingen en het onderhoud van installaties bij de klanten. Jij stuurt de medewerkers aan, coacht en motiveert ze in hun ontwikkeling. Verder zorg je voor een goede verhouding tussen capaciteit en werkvoorraad.

Daarnaast bouw je aan goede relaties met onze opdrachtgevers. Dat zijn zowel utilitaire klanten zoals scholen, zorginstellingen en bedrijven, als ook woningbouwverenigingen. Voor deze klanten treed je op als contactpersoon. Je realiseert een soepele samenwerking en positieve klantwaarde, onder meer door onze klanten regelmatig te bezoeken.

Samen met de andere teamleiders en de directie bepaal jij de koers van de Van Delft Groep. Ook daar ligt een mooie uitdaging voor je klaar. Met jouw ervaring vul je ons jonge en enthousiaste team namelijk perfect aan. Jij neemt een voorbeeldrol op je en begeleidt collega-teamleiders in hun verdere ontwikkeling. Zo til je de Van Delft Groep naar een hoger level!

Jouw kennis en ervaring

· Hbo-niveau, affiniteit met installatietechniek en bij voorkeur kennis van utilitaire W-installaties.

· Circa 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie in de installatiebranche.

Dit voeg je verder toe aan ons team

· Verbindend vermogen: je zoekt actief de dialoog en samenwerking op, vindt snel je weg in de organisatie en stimuleert de verbinding tussen medewerkers onderling én met onze klanten.

· Leiderschap: je faciliteert, coacht en maakt dingen mogelijk. Daarbij maak je afgewogen keuzes en schep je duidelijkheid in kaders en verwachtingen. Je motiveert medewerkers om zichzelf te ontwikkelen en om daarin zelf verantwoordelijkheid te pakken.

· Inlevingsvermogen: je kunt je verplaatsen in anderen, bent open en aanspreekbaar voor iedereen en weet tegelijkertijd professionele afstand te houden.

· Klantgerichtheid: je legt makkelijk contact, stelt de klant centraal, je hebt oog voor zijn/haar wensen én voor een positief resultaat.

· Strategisch inzicht: je kunt op strategisch niveau meepraten en –denken met collega-teamleiders en de directie. Hierbij pas je jouw helikopterview toe en zoom je in waar nodig.

Dit krijg je ervoor terug
Bij de Van Delft Groep werk je elke dag aan interessante uitdagingen. Dit doe je met leuke collega’s in een prettig en afwisselend werkklimaat, waar de deur altijd voor je open staat en waar alles bespreekbaar is. Natuurlijk profiteer je ook van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij investeren graag in jou en je krijgt dan ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Hier kom je te werken
Bij de Van Delft Groep, oftewel: groeiend naar het leukste installatiebedrijf van Brabant! Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in het zuiden van Nederland. Onze vijf kernwaarden spelen een hoofdrol in ons doen en laten:

· Eenvoud: wij doen gewoon en doen het gewoon goed.

· Familie: de ander is belangrijk voor ons.

· Humor: onze glimlach geeft duurzame energie.

· Passie: ons enthousiasme werkt aanstekelijk.

· Horizon: we zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

Jij gaat aan de slag bij Van Delft Installatiebeheer. Dit onderdeel bestaat naast jouw team Service & Onderhoud uit de teams Beheer en Projecten. De teams opereren afzonderlijk, maar werken op bepaalde terreinen ook nauw samen en gaan gezamenlijk voor het beste eindresultaat.

Interesse?
Mail je motivatie en cv naar sollicitatie@vandelftgroep.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Graciëlla Nouwens. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Ook dan kun je terecht bij Graciëlla.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

logo nieuw vandelftgroep_logo
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap