Werktuigbouwkundige monteur kortlopende projecten

Over de organisatie
Van Delft Installatiebeheer is een servicegerichte organisatie. Voor ons team Kortlopende Projecten zijn wij op zoek naar een werktuigbouwkundige monteur.

De functie
Als werktuigbouwkundige monteur kortlopende projecten richt jij je op het zelfstandig uitvoeren van installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden in hoofdzakelijk utilitaire en industriële kortlopende projecten. Het gaat hierbij voornamelijk om werktuigbouwkundige installaties. Hierbij heb je nauw contact met de opdrachtgever en met de projectleider over de uit te voeren werkzaamheden.

Je verzorgt de technische voorbereiding en organisatie op de werkplek, meldt eventuele afwijkingen bij de projectleider en zorgt voor het opnemen van benodigd materiaal. Hierbij streef je altijd naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau, een tevreden klant en een positief resultaat.

Je profiel
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat uit de omgeving Nieuwkuijk/Den Bosch/Tilburg met een werk-/denkniveau van minimaal MBO-niveau. Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol in de installatiebranche. Je bent in staat om zelfstandig te werken, je hebt gevoel voor details, je bent in staat om een uitstekende relatie met onze opdrachtgevers op te bouwen en je bent zorgvuldig m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast ben je klantgericht, een doorpakker, flexibel en communicatief sterk.

Wij bieden
Wij bieden onze medewerkers een prettig en afwisselend werkklimaat, gecombineerd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Als innovatief bedrijf stimuleren wij onze medewerkers in het volgen van cursussen.

De sollicitatieprocedure
Heeft het bovenstaande jouw interesse gewekt, dan zien wij graag jouw schriftelijke reactie tegemoet. Je kunt deze richten aan Van Delft Installatiebeheer B.V., t.a.v. Graciëlla Nouwens, Postbus 22, 5150 AA Drunen. Of stuur een e-mail naar sollicitatie@vandelftgroep.nl

Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 - 5186 600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap