Laadstations WeenerXL

Locatie: 's Hertogenbosch
Opdrachtgever: WeenerXL
Bijzonder: Laadstations

Weener XL, een organisatie die werk en participatie biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, heeft een ambitieus project opgezet om de mobiliteit van hun medewerkers te verbeteren. Als onderdeel van deze inspanning wilden ze een duurzamere en milieuvriendelijkere optie bieden voor het woon-werkverkeer, met name voor medewerkers die afhankelijk zijn van de fiets. Het installeren van laadstations voor elektrische fietsen was een cruciaal onderdeel van dit project.
Uitdaging
Weener XL zocht naar een partner die hen kon helpen bij het implementeren van een efficiënt en gebruiksvriendelijk laadstation voor elektrische fietsen. Het project vereiste niet alleen hoogwaardige fietsenrekken, maar ook de integratie van wandcontactdozen om het opladen van de fietsen mogelijk te maken.
Oplossing
Samen met JDB Bestratingen hebben we naar de behoeften van Weener XL te geluisterd. Met onze expertise in elektrotechniek en duurzame oplossingen, hebben we aangepaste fietsenrekken van Falco met geïntegreerde wandcontactdozen geïnstalleerd. Deze fietsenrekken werden strategisch geplaatst op het terrein van Weener XL, zodat medewerkers gemakkelijk hun elektrische fietsen konden parkeren en opladen tijdens werktijd.
Resultaat
Het project was een succes, waarbij Weener XL haar medewerkers een milieuvriendelijke en handige optie bood voor woon-werkverkeer. Dankzij onze inzet en JDB Bestratingen kunnen medewerkers van Weener XL nu met een gerust hart naar het werk fietsen, wetende dat hun elektrische fietsen altijd kunnen worden opgeladen.