Uitbreiding Geberit Nieuwegein

Locatie: Nieuwegein
Opdrachtgever: Peters Bouw en Onderhoud
Omvang: 405 m2

In het hart van Nieuwegein, een bruisende stad in het midden van Nederland, hebben wij als Van Delft Groep een indrukwekkende bijdrage geleverd aan de uitbreiding van het Geberit complex. Dit project omvatte een uitbreiding van 405 m2 aan bruto vloeroppervlak (BVO), met als doel de capaciteit te vergroten en te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige sanitaire oplossingen.
Ons proces begon met zorgvuldig tekenwerk, waarbij we gebruikmaakten van de modernste technologieën. REVIT diende als de digitale ruggengraat van ons project, waardoor een naadloze samenwerking tussen alle betrokken partijen mogelijk was.
Als ervaren installateur namen wij zowel de elektrotechnische als werktuigkundige installaties op ons. Onze taak omvatte een breed scala aan taken, variërend van het leggen van de fundamenten van een solide led-verlichtingsinstallatie tot het implementeren van geavanceerde brandmeld- en inbraaksystemen. Data-installaties werden nauwkeurig geïntegreerd, terwijl de complete licht- en krachtinstallaties werden ontworpen om zowel efficiëntie als esthetiek te waarborgen. Bovendien hebben we moderne PV-installaties geïnstalleerd, waardoor het complex kon profiteren van duurzame energiebronnen.
Maar het waren niet alleen de elektrotechnische aspecten waarin wij uitblonken. Ook op het gebied van werktuigkundige installaties hebben wij ons vakmanschap laten zien. Van het ontwerpen en implementeren van geavanceerde hemelwaterafvoer- en rioleringssystemen tot het leveren van hoogwaardige sanitaire toestellen; elk aspect van onze werktuigkundige installaties is met precisie en zorg uitgevoerd. Brandbeveiliging, verwarming, koeling, ventilatie en regeltechnische installaties zijn allemaal naadloos geïntegreerd om een comfortabele en veilige omgeving te creëren voor de gebruikers van het complex.
Gedurende de realisatieperiode, die van september 2023 tot maart 2024 liep, hebben wij nauw samengewerkt met alle betrokken partijen. Peters Bouw en Onderhoud, als opdrachtgever, speelde een leidende rol in het coördineren van de verschillende aspecten van het project. Samen met installatieadviseurs, architecten en bouwkundig aannemers hebben we een synergetische samenwerking tot stand gebracht, waarbij elk detail met zorg en aandacht werd behandeld.
Het resultaat is een indrukwekkende uitbreiding van het Geberit complex, die niet alleen voldeed aan de functionele eisen, maar ook een baken van innovatie en duurzaamheid is geworden in het hart van Nieuwegein. Dit project illustreert niet alleen onze technische bekwaamheid, maar ook onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige installaties die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.