Veiligheid voorop!

Jouw veiligheid en dat van onze medewerkers vinden we superbelangrijk. We zijn er dan ook erg trots op dat ons bedrijf VCA** certificeert is. Voor ieder project schrijven wij vooraf een veiligheidsplan, werken we met gekeurde veiligheidsmiddelen en hebben wij alle certificeringen en opleidingen in huis die nodig zijn om veilig te werken.

Daarnaast keuren wij altijd periodiek de kwaliteit en veiligheid van ons bedrijf en onze medewerkers. Wij bezitten alle garanties die van ons gevraagd worden op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en rendement. HBMI Installeren Brandmeld en Ontruimingsalarminstallatieset feit dat wij al sinds 1895 bestaan, bewijst dat we zeer tevreden klanten hebben. Het laat ook zien dat wij een betrouwbare partner zijn die kwaliteit levert.

Wij zijn gecertificeerd voor:

Veilig onderhoud aan je CV-ketel

Per 1 april 2023 is de Gasketelwet ingegaan. Vanaf dat moment mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen.

De Van Delft Groep is volledig gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van de Gasketelwet. We beschikken over het bedrijfscertificaat en onze monteurs over het certificaat Vakmanschap CO. Zo zijn al onze onze klanten ervan verzekerd dat de installatie, onderhoud en reparatie van gasverbrandingstoestellen áltijd veilig gebeurt.

F-Gassen gecertificeerd

Met trots kunnen wij vermelden dat we gecertificeerd voor F-gassen (BRL 100). Dit betekent dat wij zelfstandig koelinstallaties en warmtepompen met F-gassen (koudemiddelen) mogen installeren, in bedrijf stellen, maar ook de service en onderhoudswerkzaamheden mogen uitvoeren. Dit certificaat is verplicht als je werkt met koelinstallaties waarbij gefluoreerde broeikasgassen of gereguleerde stoffen vrij kunnen komen.
 
Branche betrokken

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de volgende brancheorganisaties: