Kernwaarden

Wij zijn een informele organisatie, die niet groter wil worden, maar wel beter! Dit doen we in de eerste plaats door op een informele manier en met respect met elkaar om te gaan. Iedereen is gelijk. Natuurlijk houden we van gezelligheid, maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid met hart voor het vak. Wij zeggen niet voor niets: ‘prestatie leveren geeft plezier’.

Hoe wij zijn, zie je terug in onze 5 kernwaarden. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers passen binnen deze kernwaarden. Onze kernwaarden vormen de basis van ons ondernemerschap die wij generatie op generatie overbrengen aan onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Kernwaarde familie

Familie

De ander is belangrijk voor ons.

Kernwaarde eenvoud

Eenvoud

Wij doen gewoon en doen het gewoon goed.

Kernwaarde Humor

Humor

Onze glimlach geeft duurzame energie.

Kernwaarde Passie

Passie

Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.

Kernwaarde horizon

Horizon

We zijn nieuwsgierig en ontdekken nieuwe werelden.

Sociaal jaarverslag


Met trots presenteren we ons
sociaal jaarverslag 2021 in factsheetvorm. Het was een jaar waarin we als bedrijf koers hebben gehouden door onze doelstelling ‘niet groter, maar wel steeds beter’ niet uit het oog te verliezen. Ook dit jaar wisten we weer vele  leerlingen te enthousiasmeren voor een baan in de techniek door middel van onze vele stageplaatsen. Dat enthousiasme werd maar liefst bekroond met een 8,9 welk cijfer we ontvingen n.a.v. ons leerlingtevredenheidsonderzoek. Ook zijn we blij met de positieve cijfers vanuit het medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.