Lokaal & maatschappelijk betrokken

 

Lokaal

Ons Brabantse familiebedrijf werkt heel lokaal. Ruim 90% van onze medewerkers komt uit regio Midden Brabant. Zo’n 50% van onze omzet komt uit regio Midden Brabant. 40% van onze omzet komt van klanten binnen een straal van 75 kilometer rond Nieuwkuijk. Slechts 10% van de omzet valt hierbuiten.

Lokaal werken is een win-win situatie! Onze medewerkers hoeven geen lange afstanden te maken naar hun projecten en houden zo een fijne balans tussen werk en privé. Onze klanten hebben nooit te maken met lange aanrijdtijden of torenhoge voorrijkosten. Zo maken we met elkaar relatief weinig kilometers en komt iedereen met een grote glimlach thuis.

 

Betrokken

De Van Delft Groep voelt zich verantwoordelijk en betrokken voor zijn omgeving. Zo stellen wij ons pand regelmatig ter beschikking voor bedrijfs- en schoolbezoeken, zetten wij ons actief in voor technisch onderwijs en steunen initiatieven in de buurt.

In 2019 stelden wij onze deuren open om iedereen een kijkje te laten nemen in onze technische keuken. Wij ontvingen meer dan 250 basisschoolleerlingen en 800 mensen bezochten ons open huis.

De ander is belangrijk voor ons. Daarom schenken wij jaarlijks de waarde van onze relatiegeschenken aan een bijzonder project. En waar we kunnen sponsoren we lokale initiatieven en clubs. 

Open Dag Van Delft