Van Delft Groep wint Beste Ondernemersvisie 2020 ’s-Hertogenbosch

Onze ‘futureproof’ instelling is op 30 augustus 2020 bekroond met de BOV-trofee (Beste Ondernemers Visie). Zowel de publieksprijs, als de trofee voor de categorie grootzakelijk staan vol trots bij ons in Nieuwkuijk.

Uit het juryrapport:

“Als pijplijnen letterlijk je business zijn en je merkt dat de jouwe toch wat leeg raakt in de crisis, red je het dan met creativiteit en denken in mogelijkheden?”

Zo klassiek als een installatiebedrijf is, zo modern zijn hun technieken en werkwijzen die ze hanteren. Wij zijn er van overtuigd dat Van Delft de toekomst aan kan!”

 

Futureproof

Als familiebedrijf zorgen we ervoor dat we altijd een toekomstbestendige koers varen. In goede én mindere tijden. Al voor het woord ‘duurzaam’ een ingeburgerde term werd, waren wij er al iedere dag mee bezig. De wereld doorgeven aan de volgende generatie, goed zorgen voor elkaar en veranderende omstandigheden ombuigen naar kansen.

 

BOV-trofee 2020

De winnaars van de BOV-trofee zijn bepaald door een vakjury. In beide categorieën (klein zakelijk & groot zakelijk) wordt een winnaar gekozen op basis van het thema ‘Futureproof’ in het licht van o.a. de bedrijfsvisie en missie, duurzaamheid, innovatie, data en financiële gezondheid.

Het was een beoordelingstraject van enkele maanden. Met name het bedrijfsbezoek van de jury, en de wijze waarop een grote groep medewerkers hieraan hun bijdrage hebben geleverd, heeft de doorslag gegeven.