Nieuwsoverzicht

Artikel: Duurzaam Amsterdams Hotel Breeze

14 november

Het EWF (Earth, Wind & Fire)-concept in levende lijve. Bij dit project hebben wij de E- en W-installaties gerealiseerd. Lees het leuke artikel in TVVL Magazine.

Meer lezen

3 generaties bij de Van Delft Groep

04 november

Erwin van Engelen is bijna 30 jaar in dienst bij de Van Delft Groep: “Mijn vader Jan heeft 39 jaar bij Van Delft gewerkt en is nu met pensioen. Hij werkte als servicemonteur/servicetechnicus in utiliteit, woningbouw en meet- en regeltechniek. Hij heeft zelfs nog in de kassenbouw gewerkt! Ik ben zelf als leerlingmonteur bij Van Delft begonnenen ben met verschillende cursussen doorgestroomd naar servicemonteur/servicetechnicus. Ik heb jarenlang samengewerkt met mijn vader en heel veel van hem gele...

Meer lezen

Sfeerimpressie open huis

07 oktober

Op zaterdag 7 september hebben we met trots ons leuke installatiebedrijf aan meer dan 800 bezoekers mogen laten zien. Iedereen bedankt!

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van deze gezellige dag.

Meer lezen

Nieuw project: LC Packaging in Waddinxveen

07 oktober

Afgelopen week zijn we gestart met de bouw van het project: LC Packaging in Waddinxveen. Voor dit project hebben wij opdracht gekregen voor alle werktuigkundige en elektrotechnische installaties. Bouwinzicht B.V. heeft de selectie en opdrachtverstrekking van de architect en de aannemer verzorgd en voert ook de directievoering. Het ontwerp is gemaakt door Quadrant4 en zal gerealiseerd worden door De Vries en Verburg.

Dit duurzame gebouw wordt gasloos gebouwd, voorzien van warmtepompen en zonnepan...

Meer lezen

Open huis zaterdag 7 september

24 augustus

ZATERDAG 7 SEPTEMBER
11.00 - 17.00 uur

Op zaterdag 7 september openen wij onze deuren, zodat iedereen een kijkje kan nemen in onze technische keuken. Wat je kunt verwachten? We vertellen het je in dit filmpje! Aanmelden kan via www.vandelftgroep.nl/openhuis

Techniek is onze toekomst
We zeggen het niet voor niks: ‘techniek is onze toekomst’. Tijdens het bezoek aan ons Brabants familiebedrijf laten we graag de nieuwste technieken zien en is er ook de mogelijkheid om hier zelf mee aan de slag te gaan...

Meer lezen

Gesloten van 22 juli tot en met 9 augustus

18 juli

Wegens vakantie is ons bedrijf gesloten van maandag 22 juli tot en met vrijdag 9 augustus.
Voor storingen zijn wij gewoon bereikbaar via: 073 - 518 66 00.

Meer lezen

Trotse zomerkriebels

08 juli

‘Ik ben geslaagd!’, ‘Ik ook’….. Meerdere keren enthousiaste berichten van onze medewerkers de afgelopen weken dat ze geslaagd zijn voor hun (vervolg)opleiding. Wat zijn we enorm trots en wat een topprestaties zijn er geleverd. Niet alleen op de opleiding, maar ook tijdens het werk, want wat vaak vergeten wordt is dat het werk ook gewoon doorgaat. Nog meer reden om trots te zijn en met veel plezier het glas, of de fles 😉, te heffen op deze topprestaties!

Benieuwd hoe we bij de Van Delft Groep ov...

Meer lezen

Onderhoudsafspraken online verplaatsen

12 juni

Sinds vorige week kunnen onderhoudsafspraken online verzet worden bij Van Delft. Van Delft is gestart met één woningbouwstichting. Huurders ontvangen een brief met inloggegevens en kunnen hun afspraak online bevestigen of verzetten. Door diverse huurders zijn de eerste afspraken online bevestigd of verzet. Binnen een aantal maanden zal Van Delft dit uitrollen bij alle woningbouwstichtingen en particulieren waar wij het onderhoud uitvoeren.

Meer lezen

Officieel getekend, REV'IT te Oss

12 juni

Op het bedrijvenpark Vorstengrafdonk te Oss wordt een nieuw kantoorpand en warehouse van REV'IT! gebouwd. Bij dit project gaan wij in opdracht van REV'IT! de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties uitvoeren. Het project start in Q2 van dit jaar.

REV'IT! is een wereldwijd erkende, toonaangevende naam in de motorkledingindustrie op het gebied van design, performance en innovatie.

Bij de realisatie van dit project werken we samen met Bouwbedrijf Berghege BV.

Meer lezen

Hotel Breeze binnenkort geopend!

06 juni

Binnenkort geopend!

Hotel Breeze Amsterdam is het eerste Zero Energy Hotel ter wereld. Kijk voor meer informatie op: www.hotelbreeze.nl

Bij dit project hebben wij alle werktuigbouwkundige- en elektrotechnische en ICT-installaties uitgevoerd.

Klik hier om alvast een kijkje te nemen in het hotel.

AMSTELIUS | dutch green company | Borghese Real Estate | projectontwikkeling | Ben Bronsema, PhD, BEng | OZ architect | Van Rossum Raadgevende Ingenieurs BV | GreenBuildingEngineering | Pleijsier Bouwgroep ...

Meer lezen

Mollie betalingen bij particulieren

21 mei

Sinds kort is Van Delft Installatiebeheer een samenwerking aangegaan met Mollie. Onze klanten die de factuur digitaal ontvangen krijgen voortaan een link in het document. Door op deze link te klikken kunnen ze eenvoudig de factuur betalen. De eerste 50 Mollie betalingen zijn inmiddels binnen!

Meer lezen

Dutch Technology Week komt naar Gemeente Heusden

20 mei

De DTW - Dutch Technology Week komt naar de Gemeente Heusden.

De technieksector is een prachtige sector om in te werken. Dat laten we dan ook graag met trots aan je zien. Op zaterdag 25 mei organiseren we daarom de ‘Dag van de techniek - De Langstraat’ in Nieuwkuijk.

Op de locatie van Benier Nederland BV kun je op een leuke manier kennis maken met werken in de techniek. Ook voor kinderen is er op deze dag van alles te beleven. Zorg dus dat je er bij bent op 25 mei! #DTW19

Met o.a. Kresco, Van Be...

Meer lezen

Ferroli verwarmingsketels

05 april

Op 14 februari 2019 is bij Kassa een uitzending gepubliceerd over de Ferroli verwarmingsketels. In Kassa is benoemd dat het mogelijk is dat in deze toestellen smeltschade kan optreden. Wij als installateur hebben diverse Ferroli ketels in onderhoud bij zowel particulieren als woningbouw. Om de verontrusting weg te nemen willen wij u graag informeren als uw installateur.

Om welke toestellen gaat het?

Het gaat om toestellen tussen 1997 en 2011 met het volgende type:

  • Agpo Econpact
  • Agpo Megadens
  • Agpo ...
Meer lezen

Vacature Sr. medewerker logistiek/facilitair

27 februari

Handen uit de mouwen! Wij zoeken een logistiek- en facilitair medewerker die wel houdt van een flinke dosis structuur. Ben jij een aanpakker en wil je samenwerken met de gezelligste collega’s van Brabant? En heb jij ervaring in een magazijn-functie? Dan staat de (achter)deur van ons familiebedrijf voor jouw sollicitatie hartstikke open!

Klik hier om de vacature te bekijken en solliciteer online. Of stuur ons een berichtje en wij bellen je terug!

Meer lezen

Vacature servicetechnicus

18 februari

Wil jij graag als servicetechnicus werken bij een gezellig familiebedrijf met bijna alle klanten in Brabant? Word jij daarnaast blij van het werken in een klein team, waarbij alles bespreekbaar is en er ruimte is voor jouw ideeën? Dan zoeken wij jou!

Klik hier om de vacature te bekijken en solliciteer online. Of stuur ons een berichtje en wij bellen je terug!

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap