Nieuwsoverzicht

Mollie betalingen bij particulieren

21 mei

Sinds kort is Van Delft Installatiebeheer een samenwerking aangegaan met Mollie. Onze klanten die de factuur digitaal ontvangen krijgen voortaan een link in het document. Door op deze link te klikken kunnen ze eenvoudig de factuur betalen. De eerste 50 Mollie betalingen zijn inmiddels binnen!

Meer lezen

Dutch Technology Week komt naar Gemeente Heusden

20 mei

De DTW - Dutch Technology Week komt naar de Gemeente Heusden.

De technieksector is een prachtige sector om in te werken. Dat laten we dan ook graag met trots aan je zien. Op zaterdag 25 mei organiseren we daarom de ‘Dag van de techniek - De Langstraat’ in Nieuwkuijk.

Op de locatie van Benier Nederland BV kun je op een leuke manier kennis maken met werken in de techniek. Ook voor kinderen is er op deze dag van alles te beleven. Zorg dus dat je er bij bent op 25 mei! #DTW19

Met o.a. Kresco, Van Be...

Meer lezen

Ferroli verwarmingsketels

05 april

Op 14 februari 2019 is bij Kassa een uitzending gepubliceerd over de Ferroli verwarmingsketels. In Kassa is benoemd dat het mogelijk is dat in deze toestellen smeltschade kan optreden. Wij als installateur hebben diverse Ferroli ketels in onderhoud bij zowel particulieren als woningbouw. Om de verontrusting weg te nemen willen wij u graag informeren als uw installateur.

Om welke toestellen gaat het?

Het gaat om toestellen tussen 1997 en 2011 met het volgende type:

  • Agpo Econpact
  • Agpo Megadens
  • Agpo ...
Meer lezen

Vacature Sr. medewerker logistiek/facilitair

27 februari

Handen uit de mouwen! Wij zoeken een logistiek- en facilitair medewerker die wel houdt van een flinke dosis structuur. Ben jij een aanpakker en wil je samenwerken met de gezelligste collega’s van Brabant? En heb jij ervaring in een magazijn-functie? Dan staat de (achter)deur van ons familiebedrijf voor jouw sollicitatie hartstikke open!

Klik hier om de vacature te bekijken en solliciteer online. Of stuur ons een berichtje en wij bellen je terug!

Meer lezen

Vacature servicetechnicus

18 februari

Wil jij graag als servicetechnicus werken bij een gezellig familiebedrijf met bijna alle klanten in Brabant? Word jij daarnaast blij van het werken in een klein team, waarbij alles bespreekbaar is en er ruimte is voor jouw ideeën? Dan zoeken wij jou!

Klik hier om de vacature te bekijken en solliciteer online. Of stuur ons een berichtje en wij bellen je terug!

Meer lezen

Nieuwe pay-off: 'techniek is onze toekomst'

07 januari

Techniek is onze toekomst
In 2019 bestaat de Van Delft Groep alweer 124 jaar en worden de eerste voorbereidingen getroffen voor ons jubileumjaar in 2020.

Nieuwe pay-off:
Wat we nu al met u kunnen delen is de nieuwe pay-off van ons bedrijf!

De kennis en het toepassen van (installatie)technieken vormt al vanaf het begin van ons bedrijf de basis en zal ook in de toekomst de koers van ons bedrijf bepalen. Daarom hebben wij gekozen voor de pay-off: “TECHNIEK IS ONZE TOEKOMST”.

Meer lezen

Artikel over Hotel Breeze - Slimme prefab in groene wereldprimeur

27 november

Lees nu het artikel in Rondom RENSA (november 2018) over het Amsterdamse Hotel Breeze.

Het Amsterdamse Hotel Breeze moet met haar bodemenergie, natuurlijke ventilatiesysteem en zonneschoorsteen een wereldprimeur op gebied van duurzaamheid. Van Delft Groep, dat het E- en W-installatiewerk in dit gebouw verzorgd, werkt ook met geprefabriceerde schachten met installatietechniek, waaronder de 6-weg regelkogelkranen van Belimo Servomotoren bv.

Meer lezen

Blog Marc van Delft: 'Samenwerken in transitie?'

15 november

Lees nu de nieuwe blog van Marc van Delft: 'Samenwerken in transitie?'

De 14de vakbeurs Energie in de Brabanthallen op 9-10-11 oktober kan zich verheugen in een groeiende belangstelling. Het beursthema voor dit jaar was Samen Werken in Transitie. Wanneer je dit thema aan een nadere analyse onderwerpt, valt hier nog het nodige over te vertellen. Vaak zit het verschil in heel kleine dingen. Zo ook in dit thema en wel in het feit dat er een spatie staat tussen ‘Samen’en ‘Werken’. Want wanneer die sp...

Meer lezen

Koen en Stephan aan het woord

09 november

“We noemen onszelf ook wel het onafscheidelijke duo”

Even voorstellen….
“Hi! Wij zijn Koen en Stephan, oftewel: het duo bij Van Delft! Beiden zijn we monteur bij de afdeling Kortlopende Projecten (KLP). We wonen in Rijen en Tilburg, nog geen 10 minuten van elkaar vandaan. Omdat wij een duo-functie hebben, hebben we ook een gezamenlijke bus. Dit betekent dat Stephan (bijna) iedere ochtend op Koen staat te wachten met 2 kopjes koffie. Voordat hun werkdag begint, geven ze elkaar een box, zodat hu...


Meer lezen

Opening De Voorste Venne

26 oktober

Vandaag is het dan eindelijk zover..... DE OPENING van De Voorste Venne!

De Voorste Venne in Drunen is grondig verbouwd. Het cultureel centrum is een prachtig, multifunctioneel gebouw dat ruimte biedt aan tal van sociale en culturele activiteiten. Het voormalige Autotron museum is het afgelopen jaar totaal vernieuwd en wordt vandaag officieel geopend!

In samenwerking met BMV uit Veldhoven heeft Van Delft Installatieprojecten BV alle werktuigkundige- en elektrotechnische installaties voor het gehel...

Meer lezen

Tech Challenge - kennismaking met techniek

16 oktober

De Tech Challenge is bedacht om kinderen in het basisonderwijs kennis te laten maken met de techniek. Dit project is opgezet door een aantal bedrijven uit de regio (Van Delft Groep, Van Beek, VPT Versteeg, De Wit Elektrotechniek en Breman zuid) in samenwerking met Scala en Scholengemeenschap de Overlaat.

Wij zijn TROTS op deze mooie samenwerking tussen het bedrijfsleven, De Overlaat en de basisscholen JongLeren en Wereldwijs.

  • Toekomst
  • Regionaal
  • Onderwijs
  • Techniek
  • Samenwerken

Lees hieronder het artikel...

Meer lezen

Blog Marc van Delft: 'What's in a name?'

15 oktober

Lees nu de nieuwe blog van Marc van Delft: 'What's in a name?'

Er zijn er die een naam niet belangrijk vinden; “Als het beestje maar een naam heeft”. Klazina 13, Dora 9 of Breta 17, zomaar een greep uit de top 10 van kalvernamen. Wanneer het om de keuze van een kindernaam gaat, is het proces dat na de conceptie in werking treedt wat complexer van aard. Geholpen door de zwangerschapshormonen kunnen de gemoederen hierbij tot grote hoogte oplopen. Menige relatie tussen aanstaande moeder en vader wor...

Meer lezen

Van Delft wil in 2020 het leukste installatiebedrijf van Noord-Brabant zijn!

26 september

Van Delft in Bedrijven Informatie Krant:

"Wij willen in 2020 het leukste installatiebedrijf van Noord-Brabant zijn." Peter de Jong, manager Service & Onderhoud bij Van Delft Installatiebeheer BV in Nieuwkuijk, spreekt deze doelstelling uit zonder enige schroom of terughoudendheid. Hij gelooft oprecht in de gedachte die eraan ten grondslag ligt. "Bij alles wat we doen stellen we onszelf de vraag: wordt ons bedrijf hier leuker van? We vragen ons dit steeds af in de vaste overtuiging dat wat goe...

Meer lezen

Johan aan het woord

11 september

Even voorstellen...

Hallo! Mijn naam is Johan van Kempen en ik ben 35 jaar jong! Ik woon in Drunen samen met mijn vrouw en onze drieling van net 3 jaar oud.

Ik ben iets meer dan 1,5 jaar werkzaam bij de Van Delft Groep als servicemonteur en met name actief in de sector woningbouw. Hierbij moet je denken aan het onderhouden en oplossen van storingen aan verwarming, koel- en ventilatie installaties in woningen.

Momenteel volg ik een 2 jarige servicemonteur opleiding bij ROC te Tilburg. Binnen de V...

Meer lezen

Artikel Van Rossum Installatie BV (zusterbedrijf)

29 augustus

Lees hier het mooie artikel over Van Rossum Installatie BV (zusterbedrijf Van Delft Groep).

Bron: installatie en sanitair | nummer 6 augustus 2018

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap