Bijzondere innovatie: klimaatbureau JEP!

03 juli

Als innovatief installatiebedrijf kunnen wij het niet laten om met bijzondere innovaties bezig te zijn. In kantoorgebouwen wordt veel te veel energie verbruikt voor het binnenklimaat (verwarming, koeling & ventilatie). Daarnaast zijn medewerkers over het algemeen niet tevreden over het geboden comfort op de werkplek.

Hiervoor wilden wij een oplossing vinden. Ons Innovatie uitgangspunt was: ontwikkel een duurzame oplossing waarmee elke medewerker een persoonlijk binnenklimaat kan creëren op de werkplek. Samen met de TU Eindhoven hebben medewerkers van ons bedrijf de JEP! ontwikkeld.

De JEP! is een bureau dat kan verwarmen, koelen en ventileren (op individueel niveau). Op deze wijze kan iedere medewerk(st)er een eigen klimaat op de werkplek creëren. Door comfort op de werkplek aan te bieden verbruik je veel minder energie en bereik je een hoger comfort. JEP! is eenvoudig te bedienen met een app op een iPad en iPhone of via een PC. Met deze besturing kan ieder zijn/haar eigen gewenste klimaatomgeving creëren.

Inmiddels zijn zes JEP! bureaus in gebruik door onze eigen medewerkers.

Van Delft Installatie BV Bijzondere innovatie: klimaatbureau JEP!
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap