Breepark te Breda

24 maart

Evenementencomplex Breepark: De Bavelse Berg te Breda
22 juni 2016 zijn de eerste palen voor het nieuwe MaVer Evenementencomplex aan de voet van de Bavelse Berg in Breda de grond in gegaan. Tijdens het officiële moment heeft Henry Martens, eigenaar van de MaVer Holding bv, de eerste heipaal in de grond geslagen.

In samenwerking met de opdrachtgever is er in de afgelopen maanden een intensief ontwerp– en engineeringstraject doorlopen waarbij we in bouwteam met aannemersbedrijf Van Agtmaal en Bink elektro de wensen uitgewerkt hebben naar een uitvoeringsgereed plan.

Wij verzorgen naast de werktuigbouwkundige installaties ook de coördinatie t.b.v. de aanleg van de sprinkler installaties.

Het complex bestaat uit een grote hal van 8.300 m2 en is geschikt voor 12.500 bezoekers, ideaal dus voor concerten en dance events, maar ook voor beurzen en sportevenementen. Onderdeel van het complex zijn een aantal horecaconcep-ten, zoals: Happy Italy, Pannenkoekenrestaurant, Restaurant Vandaag, een Kids Palace van 3.300 m2, een bowling en escaperooms van Vier Hoog.

Hiernaast foto's over de voortgang van het project.

Naar verwachting gaat het Evenementencomplex in oktober 2017 open.

Breepark-te-Breda
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap