Bundeling Eigen Vakschool & InstallatieWerk

21 april

De Eigen Vakschool voor Installatietechniek en Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Brabant-Zeeland slaan de handen ineen. Ze werken voortaan samen om leerlingen in de installatiebranche een optimale opleiding en begeleiding te kunnen geven. "Zo combineren we het beste van twee werelden", aldus directeur Toine Bastings van De Eigen Vakschool.

De Eigen Vakschool is inmiddels begonnen met het begeleiden van leerling-werknemers die een BBL-opleiding bij InstallatieWerk volgen. Gaandeweg zal de samenwerking worden geïntensiveerd. "Juist in deze tijden is het belangrijk om de instroom en doorstroom van nieuwe, goede vakkrachten op peil te houden", stellen Toine Bastings en Ton Gerritsen, directeur van InstallatieWerk Brabant-Zeeland. "Dat betekent de krachten bundelen en samen blijven investeren in de opleiding en ontwikkeling van werknemers."

De Eigen Vakschool is een collectief georganiseerde bedrijfsschool in de regio Tilburg-Eindhoven-Den Bosch, opgericht door 4 regionale installatiebedrijven, waar persoonlijke aandacht en individueel maatwerk speerpunten zijn. InstallatieWerk is met 3.500 leerlingen, 2.000 aangesloten bedrijven en praktijkcentra in heel Nederland de grootste opleider in de installatiebranche.

Logo-de-eigen-vakschool-rgb
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap