Bussen voorzien van RFID Chips

05 september

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn wij binnen de Van Delft Groep continu bezig met verbeteringen. Een actueel punt is onze voorraad aan onderdelen. Onze missie is om onze klanten met één bezoek te kunnen helpen. Een goede voorraad is hierbij van essentieel belang! Momenteel zijn we druk bezig om de bussen van onze servicemonteurs te voorzien van RFID Chips (radio requency identification).

In april zijn we gestart met een pilot en dit bevalt zo goed dat vanaf nu alle bussen voorzien worden van een RFID Chip. Deze chips zorgen ervoor dat we inzicht hebben op artikelen die de monteurs verbruiken. Zo blijft de voorraad in de bussen actueel en onze servicegraad wordt hiermee verhoogd. Gezien ons bestand dagelijks wijzigt (door nieuwe klanten en ketelvervangingen), is het niet altijd even makkelijk. Met de RFID Chips krijgen wij meer inzicht in veel gebruikte artikelen en zijn wij in staat om ook onnodige spullen weer te verwijderen uit de bus, zodat er orde en netheid blijft bestaan.

Daarnaast worden onze bussen voorzien van een nieuwe bus inrichting. Dit betekent dat we afwijken van de traditionele rekken. Met deze indeling hebben we maar liefst 40% meer opslagruimte voor onderdelen!

RFID1
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap