Dag van de Bouw 2 juni 2018

24 mei

130 bouwplaatsen in Nederland zijn op 2 juni open voor publiek tijdens Dag van de Bouw 2018.

Wat is er te zien op de Dag van de Bouw?
Je kunt rondlopen op een bouwplaats, je ziet constructies van bouwprojecten, je kunt een bouwterrein overzien vanuit een bouwkraan, je wordt meegenomen in de eerste plannen van het bouwproject, je hoort de aannemers vertellen over hun werk, je kunt een blik in de toekomst werpen met een VR-bril, je kunt zien en voelen hoe de bouw werkt! Eens per jaar, op de Dag van de Bouw!

Op zaterdag 2 juni doen er weer allerlei bouwplaatsen mee aan de Dag van de Bouw.

Eén van de projecten welke meedoet aan Dag van de Bouw is “Het Platform Utrecht”. Van Delft Installatieprojecten BV gaat hier de werktuigkundige installaties verzorgen.

Dit project is een onderdeel van Nieuwbouw, Openstelling Stationsgebied Utrecht.

Het Platform opent dus ook de bouwhekken:
Loop via de grote trap het gebouw in en ontmoet de architect, bouwer en ontwikkelaar. In de bouwkeet kun je via een virtual reality bril naar Het Platform van de toekomst kijken. Overigens is nu nog niet veel te zien van onze installatietechniek daar de installatie werkzaamheden later plaatsvinden. Maar het geeft wel een goed indruk van de grootte en werkzaamheden bij dit project als onderdeel van het Stationsgebied. Naast Het Platform zijn nog 5 andere projecten momenteel in uitvoering bij het stationsgebied. Je kunt je dus voorstellen dat het een hele logistieke operatie is. Des te leuker om dit eens zelf te bekijken.

Dag van de bouw is 2 juni 2018
Tussen 10.00 – 16.00 uur
Parkeergelegenheid: Hoog Catharijne P1 (Utrecht)
Spoorstraat 22, 3511 EN Utrecht

Gezien de verwachte drukte en beperkte parkeergelegenheid kun je het beste met de trein gaan. Utrecht CS zit midden in het Stationsgebied waar de projecten zich op loopafstand bevinden.

Klik hier voor meer informatie.

dag-van-de-bouw
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap