Innovatieve aanpak resulteert in maatwerk

09 juli

In "Bouwen aan de Zorg", een vaktijdschrift over de bouw en ontwikkeling in de zorg voor de Benelux, is onlangs een artikel gepubliceerd over het Scopiecentrum in het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal.

"Voor de renovatie van de kliniek van het ziekenhuis ontstond een verrassende maar ook innovatieve aanpak, een die inmiddels al geresulteerd heeft in een nieuw scopiecentrum en een gloednieuwe IC/CCU-afdeling in aanloop naar de renovatie van de kliniek zelf. De innovatieve aanpak bleek al direct bij het eerste project resultaat op te leveren." Het volledige artikel is onderstaand terug te lezen op pagina 41 t/m 47.

Van Delft Installatie is trots onderdeel te mogen uitmaken van dit project. Wij hebben een VOF opgericht genaamd Projectrealisatie Intensive Flow voor de renovatie/nieuwbouw Bravis Ziekenhuis te Roosendaal. Onderdeel van dit samenwerkingsverband zijn: TES Installatietechniek, Winters Bouw en Ontwikkeling en Van Delft Installatie BV. Dit samenwerkingsverband heeft als missie: één onderneming, één visie, één team, één doel, één integrale projectaanpak.

Van-Delft-Installatie-BV---Innovatieve-aanpak resulteert in maatwerk
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap