Nieuwbouw bedrijfspand REV'IT

02 maart

Sinds de zomer van 2019 wordt er in opdracht van Rev’it de bekende producent van motorkleding op het industrieterrein “Vorstengrafdonk” te Oss een nieuw kantoorpand en warehouse gebouwd. Bij dit project realiseren wij zowel de werktuigbouwkundige als de elektrotechnische installaties. Waarbij duurzaamheid i.c.m. uniek design voorop staat.

De werktuigbouwkundige installaties bestaan uit: riolering en hemelwaterafvoer i.c.m. drainage, waterinstallatie, sanitair, sprinkler, verwarmingsinstallatie, ventilatie- en luchtbehandeling, koelinstallatie, regelinstallatie. Het mag vanzelfsprekend zijn dat alle installatie gasloos zijn uitgevoerd.

De elektrotechnische installatie bestaan uit: aardings en blikseminstallatie, energievoorzieningen, verdeelkasten, hoogwaardige design verlichting, krachtinstallatie, lichtinstallatie en communicatie- en beveiligingsinstallatie en PV-panelen.

Dit project heeft totaal een BVO van ca. 9.000 m2.

Bouwbedrijf Berghege uit Oss is als bouwkundig hoofdaannemer betrokken bij de nieuwbouw voor de bekende producent van motorkleding.

In de nieuwste editie van Industriebouw is een leuk artikel geschreven over dit project. Klik hieronder om het artikel te lezen.

REVIT
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap