Onthulling bouwbord Sterrenschool te Son

21 maart

Op maandag 17 maart jl. vond de eerste bouwhandeling plaats voor Sterrenschool te Son. Dit is een nieuwbouwproject waarbij wij de W-installaties verzorgen. De bouw zal naar verwachting eind 2014 gereed zijn en is daarmee de eerste Sterrenschool in Noord-Brabant.

Tijdens deze officiële bouwhandeling onthulden wethouder John Frenken en Annemie Martens van PlatOO het originele bouwbord in de vorm van een zuil. Ook werd de naam van de school bekend gemaakt: Sterrenschool De Ruimte.

De Sterrenschool is een concept voor kinderopvang en primair onderwijs voor kinderen van nul tot twaalf jaar en gaat uit van de individuele leerlijnen van een kind, optimale integratie van kinderopvang, contact met de buurt en ruime openingstijden. Het ontwerp van de school is anders dan "reguliere" scholen. Zo hebben klaslokalen plaats gemaakt voor grote, flexibele thuisruimtes, open leerplekken, restaurant, studio, winkel en theater. Een belangrijk deel van het ontwerp is een brug welke de verbinding vormt met de Brink, waaraan de school is gelegen.

Van Delft Installatie - Sterrenschool te Son
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap