Oplevering huurwoningen met PEP-label

13 april

Onlangs is een artikel gepubliceerd over de oplevering van 13 huurwoningen met een PEPhuis-label. Deze huurwoningen zijn onderdeel van het Geerpark, waarvan wij de W- en E-installaties hebben verzorgd.

Voor het eerst in de geschiedenis van Woonveste werden er 13 huurwoningen in de sociale sector met PEPhuis-label opgeleverd. Deze woningen die aan de Loopkever en Hooiwagen in het Geerpark te Vlijmen staan, worden ook wel nul-op-de meter-woningen genoemd. “Bij een juist gebruik van de woning betaal je nul euro aan energiekosten”. Ook voor de toekomstige bewoners van 6 huurwoningen met een A++++-label in de vrije sector, de zogenaamde levensloopwoningen, was het een bijzondere week, want zij mochten alvast een kijkje nemen in hun woning.

EP staat voor Plus Energie Prestatie. Een PEPhuis is buitengewoon goed geïsoleerd, voorzien van een slim ventilatiesysteem, heeft zonnepanelen en een warmtepomp met boiler, die ’s winters warmte uit de bodem haalt om de woning te verwarmen en ’s zomers koude om de woning te koelen. De woningen in Geerpark hebben geen gasaansluiting.

Van Delft Installatie BV - Oplevering huurwoningen met PEP-label
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap