Nieuwsoverzicht

Opening De Voorste Venne

26 oktober

Vandaag is het dan eindelijk zover..... DE OPENING van De Voorste Venne!

De Voorste Venne in Drunen is grondig verbouwd. Het cultureel centrum is een prachtig, multifunctioneel gebouw dat ruimte biedt aan tal van sociale en culturele activiteiten. Het voormalige Autotron museum is het afgelopen jaar totaal vernieuwd en wordt vandaag officieel geopend!

In samenwerking met BMV uit Veldhoven heeft Van Delft Installatieprojecten BV alle werktuigkundige- en elektrotechnische installaties voor het gehel...

Meer lezen

Tech Challenge - kennismaking met techniek

16 oktober

De Tech Challenge is bedacht om kinderen in het basisonderwijs kennis te laten maken met de techniek. Dit project is opgezet door een aantal bedrijven uit de regio (Van Delft Groep, Van Beek, VPT Versteeg, De Wit Elektrotechniek en Breman zuid) in samenwerking met Scala en Scholengemeenschap de Overlaat.

Wij zijn TROTS op deze mooie samenwerking tussen het bedrijfsleven, De Overlaat en de basisscholen JongLeren en Wereldwijs.

  • Toekomst
  • Regionaal
  • Onderwijs
  • Techniek
  • Samenwerken

Lees hieronder het artikel...

Meer lezen

Blog Marc van Delft: 'What's in a name?'

15 oktober

Lees nu de nieuwe blog van Marc van Delft: 'What's in a name?'

Er zijn er die een naam niet belangrijk vinden; “Als het beestje maar een naam heeft”. Klazina 13, Dora 9 of Breta 17, zomaar een greep uit de top 10 van kalvernamen. Wanneer het om de keuze van een kindernaam gaat, is het proces dat na de conceptie in werking treedt wat complexer van aard. Geholpen door de zwangerschapshormonen kunnen de gemoederen hierbij tot grote hoogte oplopen. Menige relatie tussen aanstaande moeder en vader wor...

Meer lezen

Van Delft wil in 2020 het leukste installatiebedrijf van Noord-Brabant zijn!

26 september

Van Delft in Bedrijven Informatie Krant:

"Wij willen in 2020 het leukste installatiebedrijf van Noord-Brabant zijn." Peter de Jong, manager Service & Onderhoud bij Van Delft Installatiebeheer BV in Nieuwkuijk, spreekt deze doelstelling uit zonder enige schroom of terughoudendheid. Hij gelooft oprecht in de gedachte die eraan ten grondslag ligt. "Bij alles wat we doen stellen we onszelf de vraag: wordt ons bedrijf hier leuker van? We vragen ons dit steeds af in de vaste overtuiging dat wat goe...

Meer lezen

Johan aan het woord

11 september

Even voorstellen...

Hallo! Mijn naam is Johan van Kempen en ik ben 35 jaar jong! Ik woon in Drunen samen met mijn vrouw en onze drieling van net 3 jaar oud.

Ik ben iets meer dan 1,5 jaar werkzaam bij de Van Delft Groep als servicemonteur en met name actief in de sector woningbouw. Hierbij moet je denken aan het onderhouden en oplossen van storingen aan verwarming, koel- en ventilatie installaties in woningen.

Momenteel volg ik een 2 jarige servicemonteur opleiding bij ROC te Tilburg. Binnen de V...

Meer lezen

Artikel Van Rossum Installatie BV (zusterbedrijf)

29 augustus

Lees hier het mooie artikel over Van Rossum Installatie BV (zusterbedrijf Van Delft Groep).

Bron: installatie en sanitair | nummer 6 augustus 2018

Meer lezen

Succes prefab!

18 juli

Het prefabriceren voor het project: Hotel Breeze is een groot succes geweest!

De eerste installatieframes worden op dit moment gemonteerd op de bouwplaats van hotel Breeze te Amsterdam. We kunnen nu al concluderen dat dit een groot succes is geweest, zowel financieel als planning technisch. Dit wil zeggen dat we in een korte doorlooptijd een grote installatie hebben kunnen realiseren. Hierbij zijn we niet afhankelijk geweest van weersomstandigheden en hebben we kosten van woon-werkverkeer (reisti...

Meer lezen

Rick aan het woord!

11 juli

Mijn naam is Rick van Manen, 30 jaar en ik woon in Drunen samen met mijn vrouw Ilse en mijn twee kinderen Femke en Lotte en onze hond Koda. Ik onderneem graag leuke dingen met mijn gezin en vrienden.

Mijn functie bij de van Delft Groep is: "servicemonteur woningbouw Installatiebeheer", waarbij ik voornamelijk service en onderhoudswerkzaamheden uitvoer en storingen verhelp aan onder andere cv ketels, geisers en warmtepompen.

Na de middelbare school ben ik naar het Koning Willem 1 college gegaan e...

Meer lezen

Blog Marc van Delft: 'Die van ons'

09 juli

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog geschreven genaamd: 'Die van ons'.

Als Brabantse ouders het over hun kinderen hebben, hebben ze het niet over “hun dochter” of “hun zoon” maar over: ”die van ons.. “

Alle ouders willen het beste voor hun kinderen. Daarnaast is ook ons onderwijs erop gericht (en wordt er door de onderwijsinspectie op afgerekend) om het maximale uit elk kind te halen. Binnen het onderwijs is, helaas, geen ruimte om elk kind persoonlijk te begeleiden op de zoektocht naar e...

Meer lezen

Nieuwe bedrijfsvideo Van Delft Groep!

25 juni

Wij hebben een nieuwe bedrijfsvideo! Bekijk hieronder onze nieuwe video:

Meer lezen

€ 7.500,- opgehaald voor Muziekkids!

22 juni

Op woensdag 13 juni is het Freek Bos Golftoernooi georganiseerd, waarvan de opbrengst naar "Muziekids" gaat. Het doel hiervan is om voor 1 jaar lang een bijdrage te kunnen leveren, zodat ook in het weekend alle zieke kinderen terecht kunnen in de studio en dat deze bemand kan worden.

Op deze dag hebben ze maar liefst € 7.500,- opgehaald! Wij zijn blij dat wij daar een belangrijke bijdrage aan hebben kunnen leveren!

Meer lezen

Nieuwbouwproject IKCT te Vught

29 mei

Het project Integraal Kincentrum (IKC De Avonturier Vught) te Vught is een nieuwbouwproject waar wij de complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties verrichten. Beveiligingsinstallaties o.a. brand, ontruiming -en inbraak installatie. De bouw is voorzien van warmtepomp en duurzame maatregelen. Alle lokalen worden op basis van CO2 geventileerd. De school wordt voorzien van 120 PV-panelen.

Momenteel zijn we bezig met het trekken van de elektrotechnische kabels, het aanbrengen van ...

Meer lezen

Dag van de Bouw 2 juni 2018

24 mei

130 bouwplaatsen in Nederland zijn op 2 juni open voor publiek tijdens Dag van de Bouw 2018.

Wat is er te zien op de Dag van de Bouw?
Je kunt rondlopen op een bouwplaats, je ziet constructies van bouwprojecten, je kunt een bouwterrein overzien vanuit een bouwkraan, je wordt meegenomen in de eerste plannen van het bouwproject, je hoort de aannemers vertellen over hun werk, je kunt een blik in de toekomst werpen met een VR-bril, je kunt zien en voelen hoe de bouw werkt! Eens per jaar, op de Dag van ...

Meer lezen

Vacature: werkvoorbereider W-installatie

17 mei

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider W-installatie. Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is? Wij komen graag met jou in contact!

Klik op onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Artikel Brabants Dagblad: 'Eikendonk in modern, groen jasje

04 mei

Momenteel zijn wij bezig met de verbouwing van Eikendonk. Bij dit project voeren wij de W-installaties uit. Wij zijn nu bezig met het verbouwen van de hoofdingang. Vorig jaar hebben we de 32 zorgkamers Somatiek gebouwd.

Artikel
Van een centrum voor mensen met dementie naar een woonzorgcentrum met verschillende specialisaties. Het nieuwe Eikendonk nadert langzaam zijn voltooiing.

Klik hieronder om het hele artikel te lezen.

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap