Nieuwsoverzicht

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Nefit

07 februari

Brander Nefit TopLine-serie 2006-2009
Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compac of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan vragen wij uw aandacht voor het volgende:

In 2009 heeft Nefit vastgesteld dat, wanneer de branderklemmen na het uitvoeren van onderhoud niet juist worden gesloten, de brander niet altijd voldoende wordt afgesloten. Hierdoor kunnen binnenin het toestel rookgassen ontsnappen, wa...

Meer lezen

Project “Bol.com” genomineerd voor internationale BREEAM Award

25 januari

Acht Nederlandse projecten zijn genomineerd voor de ‘Oscars’ onder de duurzame gebouwen, de internationale BREEAM Awards. Wij zijn trots dat het distributiecentrum van Bol.com daar één van is.

In Waalwijk bouwt webwinkel Bol.com momenteel het meest duurzame distributiecentrum van Nederland. Het project, wat in samenwerking met Van Wijnen Bouw Rosmalen wordt gerealiseerd, bestaat circa 50.000 m2 aan grondoppervlakte en met de verdiepingsvloeren 135.000 m2 aan vloeroppervlakte. Bij dit project ver...

Meer lezen

Voortgangsfilmpje december Breepark te Breda

18 januari

Bekijk nu het voortgangsfilmpje van de bouw van het evenementencomplex "De Bavelse Berg" Breepark te Breda van de maand december.

Breepark is een nieuwe vrijetijdslocatie aan de A27, aan de oostkant van Breda. Het gebied omvat 44 hectare. Het project omvat een 20 meter hoge evenementenhal met een vloeroppervlakte van 8300 vierkante meter. De hal biedt plaats aan ongeveer 12.500 bezoekers. Breepark is dus de ideale locatie voor concerten, maar ook voor beurzen en sportevenementen. Het complex best...

Meer lezen

Artikel project Arcadis te Amersfoort

12 januari

Lees nu een leuk artikel in het blad van Winters Bouw & Ontwikkeling over het project Arcadis te Amersfoort waar wij de W-installaties hebben uitgevoerd.

Het artikel gaat over de renovatie en herinrichting van het kantoor Arcadis. Het pand is niet meer bij de tijd en daarom is besloten over te gaan tot renovatie en herinrichting van het huidige pand.

Lees hieronder het artikel:


Meer lezen

Vacature monteur W-installaties

20 oktober

Wij zijn op zoek naar een monteur W-installaties.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact

Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Vacature monteur E-installaties

20 oktober

Wij zijn op zoek naar een monteur E-installaties.
Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?

Wij komen graag in contact

Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Blog: W en E samen in installatie-alfabet

18 oktober

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog geschreven genaamd: 'W+E samen in installatie-alfabet'.

"Ik heb eens voor de grap de exposantenlijst van de installatiebeurs in Hardenberg die jaarlijks in september wordt gehouden naast die van de vakbeurs Energie gelegd. Tussen beide beurzen zit niet meer dan drie weken. Je zou verwachten dat er veel overlap is, aangezien de installatiesector een belangrijke branche is om vorm en inhoud te gaan geven aan de energietransitie. Niets is minder waar. Het...

Meer lezen

Start nieuwbouw Eikendonk te Waalwijk

05 oktober

Op 4 oktober 2016 is door twee bewoners van Eikendonk het eerste beton gestort van 32 nieuwe woningen en een nieuwe behandelruimte op het terrein van woonzorgcentrum Eikendonk, onderdeel van stichting Schakelring.

In augustus is een deel van het oude gebouw gesloopt om ruimte te maken voor de nieuwbouw van 18 woningen voor mensen met somatische (lichamelijke) beperkingen en 14 studio’s voor revalidatie. Deze appartementen gaan twee bestaande paviljoens van Eikendonk vervangen om te voldoen aan ...

Meer lezen

Van Delft Groep partner van AANtWERK

04 oktober

Onlangs zijn wij partner geworden van het platform ‘AANtWERK’. Dit is een platform waar werkgevers elkaar ontmoeten en elkaar inspireren op het gebied van de ‘P’ van People als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

AANtWERK is een initiatief van IBN, Weener XL en WSD en diverse werkgevers uit de regio Noordoost-Brabant, en is ontstaan vanuit de behoefte om elkaar en anderen te inspireren en te informeren over MVO. Wij als Van Delft Groep vinden het belangrijk om ons hierbij aan t...

Meer lezen

Opening dagopname van het Bravis Ziekenhuis Roosendaal

20 september

Vrijdag 16 september is de Dagopname afdeling van het Bravis ziekenhuis te Roosendaal in gebruik genomen. De oude Dagverpleging heeft plaatsgemaakt voor een open ruimte die plaats biedt voor 36 patiënten. Op de nieuwe Dagopname zijn geen aparte kamers, de patiënt verblijft in een sfeervolle, open ruimte. De afdeling biedt ook plaats aan kinderen die voor een paar uur in de Roosendaalse locatie worden opgenomen.

Van Delft realiseerde samen met Winters Bouw & Ontwikkeling en TES (VOF Projectrea...

Meer lezen

Interview over Bol.com

08 september

Het vakblad 'Installatie en Sanitair' heeft een interview met Marc van Delft en Tjerk van Opzeeland gepubliceerd.

Het interview gaat over het project bij Bol.com. In Waalwijk bouwt webwinkel Bol.com momenteel het meest duurzame distributiecentrum van Nederland. Den Doorn Installatietechniek uit Nieuwendijk verzorgt het loodgieterswerk en wij dragen zorg voor de klimaatinstallatie.

Directeur Marc van Delft: "Dit is de grootste opdracht in ons bestaan".
Directeur Tjerk van Opzeeland: "Het is niet d...

Meer lezen

Oplevering dagverpleging Bravis Ziekenhuis

01 augustus

Op vrijdag 29 juli is de compleet gerenoveerde afdeling 'Dagverpleging' in het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal opgeleverd.

Van Delft realiseerde samen met Winters Bouw & Ontwikkeling en TES (VOF Projectrealisatie Intensive Flow) een compleet vernieuwde afdeling in twee van de vleugels van het ziekenhuis. Het afgelopen half jaar zijn zo ook de afdelingen Scopie, IntensiveCare en de Pijn en Anesthesie afdeling op de 1e verdieping gerenoveerd.

Meer lezen

Collega's gezocht

21 juli

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een leerling monteur elektra, een elektramonteur kortlopende projecten, een werktuigbouwkundige monteur kortlopende projecten, engineers (W/E) en tekenaars (W/E).

Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is? Wij komen graag met jou in contact!

Meer lezen

BREEAM Excellent certificaat voor nieuwbouw Holmatro

18 juli

In 2015 is de huidige locatie van Holmatro aan de Zalmweg te Raamsdonksveer uitgebreid. Bij de verbouwing en uitbreiding is de focus gelegd op duurzaamheid. Dit heeft zich geuit in alle materiaalkeuzes, een verticale windmolen, een glasgevel met honderden geïntegreerde zonnecellen en 1.100 zonnepanelen op het dak. Hiermee heeft het bedrijf en haar bouwpartners zich ingezet voor het behalen voor de BREEAM certificering.

Het resultaat
De uiteindelijke score is 74,19% waarmee de excellent score ruim ...

Meer lezen

Nieuwbouw Eikendonk te Waalwijk

13 juli

De Van Delft Groep tekende op 8 juli het contract voor de nieuwbouw bij Eikendonk te Waalwijk. In opdracht van Stichting Schakelring zullen er 32 woningen gebouwd worden, dit biedt ruimte aan mensen die revalideren of een chronische lichamelijke beperking hebben. Naast de 32 woningen komen er drie gemeenschappelijke huiskamers, behandel- en kantoorruimten en twee liften. Het totale gebruiksoppervlak bedraagt 2670 m2 en is verdeeld over drie bouwlagen. Het nieuwe gebouw zal door middel van twee v...

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap