Nieuwsoverzicht

Vorderingen van Bol.com te Waalwijk

13 juli

Het fulfilment center van Bol.com te Waalwijk vordert gestaag. Op 16 februari ging de eerste paal de grond in en nu begint het gebouw steeds meer vorm te krijgen.

Het project, wat in samenwerking met Van Wijnen Bouw Rosmalen wordt gerealiseerd beslaat circa 50.000 m² aan grondoppervlakte en met de verdiepingsvloeren 135.000 m² aan vloeroppervlak. Hierbij verzorgen wij de werktuigkundige installaties.

Een mooi en uitdagend project waar we trots op mogen zijn!

Meer lezen

VD Koudetechniek wint de Daikin Award 2016!

11 juli

Wij feliciteren onze zusteronderneming VD Koudetechniek met het winnen van de Daikin Award 2016!

Het total solution kantorenproject van Holmatro dat VD Koudetechniek realiseerde in Raamsdonksveer haalde de meeste publieksstemmen binnen en kreeg de hoogste waardering van de jury tijdens de feestelijke uitreiking in New York. Dit betekent dat het project het meest duurzaam, vernieuwend of bijzonder is.

Een mooie mijlpaal!

Meer lezen

Vacature: engineer elektrotechnische installaties

08 juli

Naast een engineer werktuigkundige installaties zijn wij ook op zoek naar een engineer elektrotechnische installaties.

Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?
Wij komen graag in contact!

Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Blog: slik, we zijn niet meer nodig

04 juli

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog geschreven genaamd 'Slik, we zijn niet meer nodig'.

"Het is goed dat je regelmatig een spiegel wordt voorgehouden. Dat houd je scherp. Wel even slikken dat ik tot één van die installateurs behoor die niet meer nodig zijn, en dat ik tot de groep van onhandige en domme behoor. Bedankt voor het inzicht. Hier moet ik dus iets mee."

Meer lezen

Symposium Doe jij nog mee in 2020

23 juni

Op 9 juni jl. organiseerde Bouwend Nederland, Uneto-VNI en EGM Architecten een symposium met als thema "doe jij nog mee in 2020?"

De middag stond in het teken van hoe we als sector omgaan met de veranderingen die op ons afkomen, of en hoe we de kansen proberen te benutten en of wij onszelf opnieuw uitvinden of gaan we door op de oude voet. Diverse mensen namen het woord tijdens deze middag. Ook Marc van Delft heeft een presentatie gehouden:

" Marc van Delft staat als vierde generatie aan het roer...

Meer lezen

Vacature: engineer werktuigkundige installaties

13 juni

Wij zijn op zoek naar een engineer werktuigkundige installaties.

Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is?
Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Oplevering nieuwbouw en renovatie Schoonoord

07 juni

Op vrijdag 27 mei jl. is het project "nieuwbouw en renovatie Schoonoord" te Groesbeek opgeleverd. Het gebouw op locatie Schoonoord is bestemd voor Stichting Pluryn welke zich inzet voor jongeren en (jong) volwassenen met complexe vraagstukken om zich maximaal te ontplooien en volwaardig deel te nemen aan de maatschappij, in alle facetten van het dagelijks leven.

Het gebouw
Het gebouw omvat een woon/zorglocatie met 25 appartementen/studio's voor cliënten met een lichtverstandelijke handicap en bijk...

Meer lezen

Nieuwbouw MFA te Dussen

20 mei

Op 24 april 2016 is de nieuwbouw gestart van MFA te Dussen, gemeente Werkendam. In deze multifunctionele accommodatie wordt opgenomen: 2 basisscholen, een kinderopvang, een bibliotheek, een buurthuis, een sportzaal en een turnzaal.

Van Delft Installatieprojecten BV is verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit het aanleggen van: goten en hemelwaterafvoeren, sanitair, brandbestrijdingsinstallaties, CCTV-installatie, licht –...

Meer lezen

Nieuwbouw 32 woningen Geerpark te Vlijmen

18 mei

Begin april is de bouw gestart van de nieuwbouw woningen in het Geerpark te Vlijmen.

Geerpark, waar in totaal zo’n 800 woningen worden gerealiseerd, is door het Rijk bestempeld als een van de 19 Excellente Gebieden in ons land. Samen met bouwpartner Janssen de Jong Bouw werken wij hier aan energiezuinige 32 woningen, welke naar verwachting rond november 2016 opgeleverd worden.

Van Delft Installatie is verantwoordelijk voor het loodgieterswerk, de mechanische ventilatie en de cv. Voor de cv en de ...

Meer lezen

Opening vijfsterrenhotel Nassau te Breda

04 mei

Op maandag 2 mei opende Hotel Nassau te Breda voor het eerst haar deuren. BN DeStem heeft hierover een mooi artikel gepubliceerd, Stappen & Shoppen heeft indrukwekkende foto's online gezet die gemaakt zijn tijdens de opening en Omroep Brabant heeft een video gemaakt, welke allen hieronder zijn te zien.

Het hotel opent officieel pas op 15 september, maar vanaf mei is er een zogeheten 'soft opening' en kan er alvast worden proefgedraaid. Hotel Nassau is het eerste vijfsterrenhotel van Brabant.

B...

Meer lezen

Oplevering tweede vleugel verpleeghuis St. Barbara te Schijndel

15 april

Donderdag 31 maart 2016 heeft de (deel)oplevering plaatsgevonden van de nieuwbouw van de tweede vleugel ‘Parklaan’ achter het St. Barbara aan de Eerdsebaan in Schijndel.

De vleugel telt 3 woonlagen waar in totaal 6 kleinschalige woongroepen van ieder acht bewoners gevestigd zullen worden. Het totale project omvat 96 zorgappartementen verdeeld over twee gekoppelde gebouwen en een facilitairgebouw voor st. Barbara en hun zusterinstelling. De totale oplevering van het verpleeghuis zal begin van 201...

Meer lezen

Blog 'Installateur als kamikaze-piloot'

11 april

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog geschreven genaamd 'Installateur als kamikaze-piloot'.

Nul-Op-de-Meter (NOM)-pilots zijn nog geen onverdeeld succes. “Dat wisten we en dat hadden we ook verwacht”, zo klinkt het bij monde van de voorzitter van de Stroomversnelling. We zijn namelijk bezig met NOM-prototyping en NOM-pilotprojecten. We leren hier veel van. Tot zover kan ik hier volmondig mee instemmen. Maar op mijn vraag wie betaalt al dat leergeld nu en straks? Blijft het akelig stil. Oo...

Meer lezen

Publicaties over Hotel Nassau te Breda

08 april

Omroep Brabant en BredaVandaag.nl hebben beide een artikel gepubliceerd over Hotel Nassau te Breda.

De artikelen gaan over het hotel Nassau in Breda dat op 2 mei haar deuren zal openen. Hotel Nassau is het eerste vijfsterren hotel van Brabant. Vijf panden, waarvan drie hofhuizen met een roemrijke historie, vormen samen met de kapel aan het Kloosterplein het nieuwe hotel. Het hotel gaat deel uitmaken van de Autograph Collection Hotels van Marriott.

De Van Delft Groep is bij dit project verantwoor...

Meer lezen

Interview over Huter toiletmodule

04 april

Het blad InstallatieNieuws heeft op 31 maart jl. een artikel uitgebracht over de geïnstalleerde Huter toiletmodule van Geberit. Deze toiletmodule is voor het eerst in Nederland toegepast bij het project St. Barbara te Schijndel (waarbij wij de W-installaties hebben verzorgd). In dit artikel vertelt projectleider Sander Nederend over zijn ervaringen met de installatie van deze toiletmodule.

Meer lezen

Interview over Molenhoef te Rosmalen

23 maart

Op 14 maart 2016 heeft Galvano uit Eindhoven een magazine uitgebracht met daarin een artikel 'Bij Galvano zijn onze klanten in goede handen'.

Het artikel betreft een interview met Mark Tausch (teamleider Woningbouw) over het project Molenhoef te Rosmalen. Mark vertelt in dit interview over de samenwerking tussen de Van Delft Groep en Galvano. Bij dit project heeft Van Delft Installatie BV de W-Installaties verzorgd.

Het interview kunt u hieronder teruglezen:

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap