Nieuwsoverzicht

Uitbreiding winkelcomplex Jansen-Noy te Sevenum

22 maart

Op 10 maart heropende winkelcomplex Jansen-Noy te Sevenum haar deuren na anderhalf jaar verbouwen. De recente verbouwing is de grootste in de geschiedenis van het ruim tachtig jaar bestaande familiebedrijf. Jansen-Noy is uitgebreid van 2500m2 naar ruim 4000m2. Het project is in 3 fases opgeleverd, de Hunkemöller was hier een onderdeel van.

Bij dit project heeft Van Delft Installatie BV de W- en E-Installaties verzorgd.

Meer lezen

Oplevering Nieuwbouw Sportaccommodatie SHJ te Drunen

16 maart

Onlangs heeft de Van Delft Groep het nieuwbouwproject Sportaccommodatie SHJ te Drunen opgeleverd. Het nieuwe pand bevindt zich in de nieuwbouwwijk Dillenburg in Drunen en is voorzien van een turnhal, een recreatie (gym)zaal, een danszaal en een dojo (zaal waar Judo beoefend wordt).

Bij dit project hebben wij de werktuigbouwkundige installaties uitgevoerd.

Meer lezen

De kracht achter bouwen aan verandering

23 februari

‘Het is niet de sterkste die overleeft, noch de meest intelligente. Het is degene die zich het beste kan aanpassen aan veranderingen’ is een uitspraak van Charles Darwin.

Binnen de installatietechniek zijn er constant veranderingen en het is belangrijk om met deze veranderingen mee te bewegen. Wij zijn benieuwd naar uw ervaring! Vertel uw verhaal aan anderen via onze blog. Participeer en inspireer: http://bouwenaanverandering.nl/zelf-bloggen/

Meer lezen

Allereerste blauwe paal bij Bol.com geplaatst

17 februari

Gisteren ging de eerste (blauwe) paal in de grond t.b.v. de bouw van het fulfilment center van Bol.com te Waalwijk en wij waren er bij!

Het logistieke centrum wordt gebouwd aan de Kloosterheulweg in Waalwijk. Bol.com is daarmee het eerste bedrijf dat zich vestigt op bedrijventerrein Haven Acht. Het magazijn van de internetwinkel wordt zeventien meter hoog, waardoor er 135.000 vierkante meter vloeroppervlakte (zo’n 26 voetbalvelden) beschikbaar komt. Bol.com heeft de extra ruimte nodig omdat het b...

Meer lezen

Blog 'Van holbewoner naar NOM-bewoner'

15 februari

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog gepubliceerd genaamd 'Van holbewoner naar NOM-bewoner'.

Het mooie van de mens is dat iedere persoon uniek is. Niemand is het zelfde en gelukkig maar, wat zou het anders een saaie boel worden. Voor de regelmakers in ons landje maakt dit feit hun werk echter bijzonder ingewikkeld. Maar ook voor installatietechneuten die systemen moeten ontwikkelen voor deze medemens is dit een complicerende factor. In de wereld van regelaars en techneuten is namelijk 1 ...

Meer lezen

Artikel Voedselbank Breda

01 februari

Onlangs heeft Winters Bouw & Ontwikkeling uit Breda een magazine uitgebracht met daarin een artikel 'Extreme makeover voor Voedselbank Breda'.

Op 16 oktober 2015 heeft de Voedselbank te Breda een 'extreme makeover' gekregen. Als partner van Winters Bouw en Tes hebben wij deze makeover, samen met 35 bouwpartners, montage leerlingen en leermeesters, gerealiseerd.

Van Delft Groep had in dit project de verantwoordelijkheid voor het ontwerp van de rioleringsinstallatie, de waterinstallatie, de ven...

Meer lezen

Nieuwbouw distributiecentrum Bol.com te Waalwijk

28 januari

In het Brabants Dagblad is er een artikel geplaatst over de nieuwbouw distributiecentrum van Bol.com.

Bouwbedrijf Van Wijnen uit Rosmalen gaat het nieuwe distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk bouwen. Regiodirecteur Arno van den Thillart van Van Wijnen bevestigt dat zijn bedrijf de opdracht heeft gekregen. Hij gaat de klus samen met andere bedrijven uit de regio uitvoeren.

Van Wijnen werkt als hoofdaannemer samen met onder meer de Van Delft Groep uit Nieuwkuijk, Den Doorn uit Nieuwendijk en U...

Meer lezen

Artikel Bravis Ziekenhuis te Roosendaal

25 januari

Onlangs heeft Winters Bouw en Ontwikkeling uit Breda een magazine uitgebracht met daarin het artikel 'Bouw in één keer goed & voorkom faal- en herstelkosten'.

Het artikel gaat over het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal. De Van Delft Groep is bij dit project verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige installaties.

Lees hieronder het volledige artikel:

Meer lezen

Nieuwe vacatures: junior engineer W en werkvoorbereider E

12 januari

Wij zijn op zoek naar een junior engineer W-installaties en een werkvoorbereider E-installaties. Ben jij of ken jij iemand die voor deze functie geschikt is? Klik op de onderstaande link voor meer informatie én voor de sollicitatieprocedure.

Meer lezen

Gewijzigde bedrijfsgegevens

04 januari

Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, hebben wij onze activiteiten per 01-01-2016 gebundeld en ondergebracht in de onderstaande werkmaatschappijen:

- Van Delft Installatiebeheer B.V. voor al uw beheeractiviteiten

- Van Delft Installatieprojecten B.V. voor al uw utilitaire projecten

- Van Delft Installatie B.V. voor al uw woningbouw- en kleine klussenprojecten

Deze werkmaatschappijen blijven haar activiteiten continueren vanuit het pand van de Van Delft Groep, gelegen aan de Mandenmaker...

Meer lezen

Kennis en samenwerking is essentieel

07 december

In de december editie van InstallatieNieuws is een interview met commercieel/technisch directeur Marc van Delft gepubliceerd.

"Het totaalinstallatiebedrijf Van Delft Groep in Nieuwkuijk bestaat 120 jaar. De belangrijkste ingrediënten zijn: kennis, kennis, kennis."

Lees het gehele interview:

Meer lezen

Artikel Leemkachel met warmtepompen

01 december

Op Installatie.nl is er op 8 oktober 2014 een artikel geplaatst over het project Van Helvoirt Groenprojecten.

Leemkachel met warmtepompen

Een duurzaam kantoorpand in de vorm van een kas in Berkel-Enschot wordt grotendeels verwarmd door een leemkachel met twee ingebouwde warmtewisselaars. Het is één van de ideeën uit de koker van de opdrachtgever, technisch uitgevoerd door Van Delft Installatie.

In het buitengebied van Berkel-Enschot staat een bijzonder gebouw van hoveniersbedrijf Van Helvoirt Groen...

Meer lezen

Bijzonder duurzame nieuwbouw Holmatro

17 november

De huidige locatie van Holmatro aan de Zalmweg is te klein geworden dankzij de toenemende groei. Om ook in de toekomst de levering en kwaliteit van de producten en diensten te kunnen waarborgen, is er besloten om een nieuwe vleugel te bouwen. Bij de verbouwing is de focus gelegd op duurzaamheid. Dit uit zich in alle materiaalkeuzes, een verticale windmolen en een glasgevel met honderden geïntegreerde zonnecellen en 1.100 zonnepanelen op het dak. Hiermee streeft Holmatro naar het prestigieuze BRE...

Meer lezen

Blog Ruiter en paard

17 november

Marc van Delft heeft onlangs een nieuwe blog gepubliceerd genaamd 'Ruiter en paard'.

"Bij paardensport is sprake van een team bestaande uit een ruiter en zijn paard. Alleen wanneer zij elkaar blindelings vertrouwen komen ze als beste uit de barrage. Het vertrouwen met het paard wordt geleidelijk opgebouwd. Stap voor stap wordt de balk steeds een stukje hoger gelegd. Wanneer de hoogte wordt bereikt wordt het aantal hindernissen uitgebreid. En als laatste wordt er getraind op snelheid."

Meer lezen

Virtuele tour Intensive Care en Hartbewaking Bravis Ziekenhuis

13 november

Het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal bevindt zich in een meerjarentraject van nieuwbouw en renovatie. Van Delft Installatie is trots onderdeel te mogen uitmaken van dit project.

Onlangs is een virtuele tour gepubliceerd waarmee u een kijkje kunt nemen op de afdelingen Intensive Care en Hartbewaking.

VOF
Wij hebben een VOF opgericht genaamd Projectrealisatie Intensive Flow voor de renovatie/nieuwbouw Bravis Ziekenhuis te Roosendaal. Onderdeel van dit samenwerkingsverband zijn: TES Installatietechnie...

Meer lezen
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap