Stefan aan het woord!

20 maart

Lees hieronder een interview met onze monteur Stefan van de Berg:

Hallo! Ik ben Stefan van de Berg (24 jaar) en ik werk al zo’n 1,5 jaar bij de Van Delft Groep als servicemonteur. Maar eigenlijk ben ik heel breed inzetbaar: als storingsmonteur, monteur kortlopende projecten én onderhoudsmonteur.

Iedere ochtend begin ik op de zaak met een kopje koffie met mijn collega’s. Mijn werkdag ziet er iedere dag weer anders uit en die afwisseling maakt het leuk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat ik de ene dag op één project aan het werk ben en de andere dag kom ik op zes verschillende plaatsen. Meestal ben ik werkzaam in de buurt van Nieuwkuijk.

Op dit moment ben ik met veel verschillende werkzaamheden bezig. Zo doe ik installatiekeuringen bij anti-kraakwoningen. Ook ben ik bezig bij 2 particulieren woningen. De ene woning is een monumentaal pand wat we aan het verbouwen zijn en de andere is een nieuwbouw woning met duurzame technieken (zoals: zonnepanelen en warmtepomp installaties). Daarnaast mocht ik afgelopen week met spoed mee om een storing aan buitenverlichting te verhelpen. Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling en de fijne samenwerking met mijn collega’s!

Ik volg de deeltijdopleiding service technicus op niveau 4. Hier ben ik bijna mee klaar. Hierna zou ik eventueel nog de HIT opleiding willen volgen.

Heb ik jou geïnspireerd met mijn verhaal? Kom eens (vrijblijvend) bij ons praten, we zijn namelijk op zoek naar nieuwe collega’s! Zie ik je snel?

Stefan-van-de-Berg---Monteur-aan-het-woord1
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap