Vacature: meet & regeltechniek

28 november

Zo ziet je werk eruit

Als medewerker meet- & regeltechniek houd jij je bezig met (een deel van) de complete regelinstallatie van de werktuigkundige, sanitaire en elektrotechnische installaties. Jij zorgt ervoor dat deze genoemde installaties met én zonder elkaar functioneren. Jouw werkzaamheden bestaan globaal uit het installeren van de benodigde bekabeling (bekabelaar) en de regeltechnische componenten, het aansluiten van de bekabeling tussen regelkasten en componenten in het veld (aansluiter), het in bedrijf stellen van complete installaties, het beheer op afstand en het verlenen van nazorg bij de overdracht naar onze collega’s die vervolgens de installatie in beheer nemen (inbedrijf steller).

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring, ambitie en persoonlijke ontwikkeling is het mogelijk om te reageren op deze functie in zijn geheel of op een onderdeel van deze functie (bekabelaar, aansluiter, inbedrijf steller). In dit laatste geval zullen wij - bij voldoende geschiktheid - jou opleiden tot een volledige medewerker meet- & regeltechniek middels opleidingen en persoonlijke begeleiding.

Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden zorg je voor een optimale kwaliteit. Je functioneert zelfstandig of binnen een projectteam (afhankelijk van de omvang van het project).

Jouw kennis en ervaring
· MBO-diploma (of werkervaring opgedaan op MBO-niveau), bij voorkeur in de richting van elektrotechniek;
· kennis van en ervaring met meet- & regeltechniek is een pré, maar niet noodzakelijk.

Dit voeg je verder toe aan ons team
· Leergierig: je bent leergierig, staat open voor nieuwe technieken en je wilt het vak je eigen maken.
· Klantgerichtheid: je legt makkelijk contact, stelt de klant centraal, en hebt oog voor zijn wensen én voor een positief resultaat.
· Samenwerken: je kunt zowel zelfstandig werken als in een team en daarbij zoek je actief de samenwerking met collega’s op.

Dit krijg je ervoor terug
Bij de Van Delft Groep werk je elke dag aan interessante projecten. Dit doe je met leuke collega’s in een prettig en afwisselend werkklimaat, waar de deur altijd voor je open staat en waar alles bespreekbaar is. Natuurlijk profiteer je ook van uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij investeren graag in jou en je krijgt dan ook kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Hier kom je te werken
Bij de Van Delft Groep, oftewel: groeiend naar het leukste installatiebedrijf van Brabant! Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in het zuiden van Nederland. Onze vijf kernwaarden spelen een hoofdrol in ons doen en laten:

· Eenvoud: wij doen gewoon en doen het gewoon goed.
· Familie: de ander is belangrijk voor ons.
· Humor: onze glimlach geeft duurzame energie.
· Passie: ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
· Horizon: we zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

Je gaat aan de slag bij Van Delft Installatieprojecten. Dit onderdeel bestaat naar jouw team uitvoering uit de teams Commercie en Engineering.

Interesse?
Mail je motivatie en cv naar sollicitatie@vandelftgroep.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Graciëlla Nouwens-van Drunen. Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Ook dan kun je terecht bij Graciëlla

D-van-Delft-Groep
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap