Van Delft steunt Stichting Leergeld Heusden

02 juli

Op 2 juli 2015 hebben wij ter gelegenheid van ons 120-jarig jubileum een cheque van € 2.500,- overhandigd aan Stichting Leergeld Heusden.

In juni hebben wij ons 120-jarig jubileum gevierd middels een relatie-evenement wat in het teken stond van ‘bouwen aan verandering’. Wij hebben tevens een platform, www.bouwenaanverandering.nl, gecreëerd als cadeau aan de wereld. Wij willen hiermee iedereen inspireren die samen met anderen invulling willen geven aan een nieuwe wereld. Want de nieuwe wereld is in transitie. Er zijn sterke ontwikkelingen gaande op het gebied van economie, cultuur, technologie, natuur en milieu. Dit heeft invloed op ieder mens en elk bedrijf. De weg naar een duurzame samenleving zal samen moeten worden afgelegd.

Schenking aan Leergeld Heusden
Als lerende organisatie vinden wij het erg belangrijk dat een ieder de ruimte heeft om kennis en vaardigheden te ontwikkelen en eigenwaarde te creëren. Om deze reden steunen wij als bedrijf Stichting Leergeld Heusden. Als cadeautip voor het relatie-evenement t.b.v. het 120-jarig bestaan hebben wij aan onze relaties om een donatie aan Stichting Leergeld Heusden gevraagd. De cheque is samengesteld uit donaties van relaties en een eigen bijdrage. Het opgehaalde bedrag is € 2.500,-. Hiermee kunnen circa 10 à 12 kinderen worden geholpen.

Over Stichting Leergeld Heusden
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Heusden laat deze kinderen mee doen.

Bouwenaanverandering.nl
De weg naar een duurzame samenleving zal samen moeten worden afgelegd. Daarom hebben wij een platform, www.bouwenaanverandering.nl, gecreëerd als cadeau aan de wereld. Wij willen hiermee iedereen inspireren die samen met andere invulling willen geven aan een nieuwe wereld.

Ook hebben wij relaties uitgenodigd een blog op de website bouwenaanverandering.nl in te sturen. Door ervaringen met andere te delen en werkelijk in contact te komen, ontstaan er onverwachte en mooie dingen.

Stichting-Leergeld-Heusden-(02-07-2015)
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap