Beheer & onderhoud

Ook ná de oplevering van jouw installatie staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor je klaar.

Van Delft Installatiebeheer


Van Delft Installatiebeheer biedt haar klanten aan de ene kant een professioneel, gestructureerd onderhoudsbedrijf met strakke proceslijnen. Aan de andere kant zijn wij vanwege onze omvang nog dat échte familiebedrijf met korte lijnen en medewerkers met een positieve en aanstekelijke no-nonsense mentaliteit.

Gedegen preventief onderhoud aan technische installaties zorgt voor een veilig en comfortabel gebouw. Uiteraard beschikken wij over een 24/7 ondersteuning om te kunnen acteren op storingen. Door gedegen advies over de actuele conditie en levensduur van de installaties, zorgen wij samen voor een prettige woon- en werkomgeving. Wanneer aanpassingen wenselijk of noodzakelijk zijn, worden deze door eigen specialisten van Van Delft Installatiebeheer uitgevoerd.

Van Delft Installatiebeheer BV is een platte organisatie die werkt met vaste klantenteams:

  • Team Woningbouw beheert zo’n 30.000 individuele woningen, het grootste gedeelte voor woningbouwcorporaties, maar ook particulieren. 
  • Team Utiliteit beheert onderhoudscontracten ten behoeve van kantoren, zorg, onderwijs, logistiek en collectieve energie systemen.