Innovatie

Op deze pagina houden wij je op de hoogte van recente ontwikkelingen waar wij ons mee bezig houden. Onze kennis op het gebied van duurzaam installeren en innovatieve installaties delen wij graag met je!

Innovatie

De wereld om ons heen is continu in beweging. Daarom is innovatief installeren niet meer weg te denken in ons vak. Van Delft Groep is steevast bezig met het ontwikkelen van nieuwe, vooruitstrevende en duurzame technieken. Met onze nieuwsgierige blik gaan we voorbij de horizon en ontdekken zo nieuwe werelden.

BIM

Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dat houdt ons scherp! Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Daardoor zijn wij altijd actueel en is ons kennisniveau hoog. Van Delft Groep is sinds 2014 actief met BIM.

 

BIM staat voor Building Information Model. Dit is een werkmethode waarbij een virtueel prototype van een toekomstig pand wordt gemaakt. Het model bevat alle relevante informatie voor het project, voor zowel bouwen als installeren. Alle projectpartners werken samen binnen dezelfde digitale omgeving, waardoor de benodigde informatie van alle partners inzichtelijk is. De kans op ontwerp- en bouwfouten is zo minimaal: minder faalkosten, integraal werken én tijdwinst.

Wil je weten wat wij kunnen betekenen op BIM-gebied?