Beheer & onderhoud

Ook ná de oplevering van jouw installatie staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor je klaar.

Particulieren

Onze capaciteit is beperkt waardoor we onze diensten enkel kunnen aanbieden aan bestaande klanten met contract. Hierdoor kunnen we helaas geen service verlenen aan nieuwe particuliere klanten.

Van Delft Groep kent diverse onderhoudscontracten. Wij bieden onderhoudscontracten aan particulieren binnen een straal van 20 km rondom Nieuwkuijk voor ketels. Wanneer de installatie niet door Van Delft Groep is geplaatst, wordt eerst eenmalig onderhoud uitgevoerd. De kosten hiervan zijn ongeveer € 114,75 incl. btw. Bijkomende kosten zijn de voorrijkosten (zie voorrijtarief 2023) en eventueel materiaal wat vervangen dient te worden. Op basis van het eenmalig onderhoud wordt een aanbieding voor een onderhoudscontract opgestuurd. Wanneer de installatie is geplaatst door Van Delft Groep ontvang je automatisch een aanbieding nadat de garantietermijn is verstreken.

Indien je een aanbieding voor een onderhoudscontract wil ontvangen, neem dan contact op met het team Woningbouw via telefoonnummer 073 – 518 6666.

Onderhoudscontracten

Wij bieden drie soorten onderhoudscontracten aan.

  1. Comfort Basis Plan
  2. Comfort Optimaal Plan*
  3. Comfort Plus Plan*

* alleen mogelijk wanneer de installatie door Van Delft Groep is geplaatst en direct afsluiten nadat de garantietermijn verlopen is.

Veilig onderhoud aan je CV-ketel

Per 1 april 2023 is de Gasketelwet ingegaan. Vanaf dat moment mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen.

De Van Delft Groep is volledig gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van de Gasketelwet. We beschikken over het bedrijfscertificaat en onze monteurs over het certificaat Vakmanschap CO. Zo zijn al onze onze klanten ervan verzekerd dat de installatie, onderhoud en reparatie van gasverbrandingstoestellen áltijd veilig gebeurt.

Hulp en advies