Prefab

Techniek in gebouwen; het wordt elke dag meer én complexer. Daarom bouwen wij installaties met geprefabriceerde, modulair opgebouwde installatiedelen. Prefab of modulair bouwen noemen we dat. Zo bouwen we beter, sneller, efficiënter, groener, veiliger en binnen budget. Prefab is de toekomst!

Prefab

Hoe verloopt prefab?

Wanneer je Van Delft Groep als bouwteampartner opneemt in jouw team, dan verzorgen wij met eigen medewerkers het complete proces van 3D-model, realisatie tot en met beheer van alle installaties.

  1. We beginnen met een digitaal ontwerp dat wordt omgezet naar een BIM-gebouwmodel. Vanuit het BIM-model maken we een 3D-productietekening.
  2. Tijd voor de productie in onze werkplaats. De installatie wordt in elkaar gezet. De standaard componenten worden getest en gesealed voordat ze de werkplaats verlaten.
  3. De SKID wordt vervoerd naar de bouwplaats. Met afmontage op de bouwplaats zijn we 50% sneller dan de traditionele werkwijze.

Waarom werken met prefab?

Kort gezegd krijg je met modulaire installatie SKID’s:

  • betere kwaliteit,
  • kortere doorlooptijd,
  • minder afval,
  • minder transportbewegingen,
  • een veiligere werkomgeving,
  • en bouwen binnen budget.

De voordelen van prefab

Door prefab installatie SKID’s toe te passen in jouw bouwproject krijg je een hogere en constante in het eindproduct. Het geeft kortere doorlooptijden op de bouwplaats. Die bouwtijdverkorting loopt vaak op tot 50%!

Het levert ook betere arbeidsomstandigheden op voor onze vakmensen en onze partners. Daarnaast is er minder vervoersbeweging van en naar de bouwplaats. SKID’s worden geseald opgehangen om vervuiling en beschadiging te voorkomen. Dus minder risico’s én minder faalkosten!

Van Delft Groep Prefab lassen