Over ons

De Van Delft Groep heeft een geschiedenis om trots op te zijn. In 1895 vestigde Van Delft zich in Drunen. In de jaren ’60 hebben we ons dienstenaanbod uitgebreid met installatietechniek. En vandaag de dag zijn Ad en Marc van Delft alweer de vierde generatie die de leiding heeft over dit bedrijf.

Van Delft Groep is een zelfstandig familiebedrijf en bestaat uit:

Wat wij doen
Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties in een groot deel van Nederland. Als innovatieve installateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met alles onder één dak op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil. Eén partij voor al uw vragen over installatietechniek.

Onze kennis
Ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil. Gelukkig maar, want dit houdt ook ons scherp. We onderscheiden ons hierin door een actueel en hoog kennisniveau. Iedere dag zijn wij bezig om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen.

Wij doen het samen
Het merendeel van de door ons gerealiseerde projecten, zijn uitgevoerd in een bouwteam, DB&M (Design, Build & Maintenance) en/of ketensamenwerkingsverband. Hierbij werken we intensief samen met opdrachtgever en bouwpartners.

Wat mag u van ons verwachten?
Wij zijn pas tevreden als wij het optimale eindresultaat hebben bereikt. Volgens ons kan dat alleen als je op een professionele , betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar samenwerkt. En dat is precies wat u van ons mag verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig, betrokken en enthousiast.

hv-22042013-9498
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap