Ketensamenwerking

Niet alleen ons bedrijf verandert, ook de bouw- en installatiebranche zit in een transitie. Om succesvol te kunnen inspelen op veranderende vragen van klanten, eindgebruikers en de maatschappij zullen we als branche op een andere wijze het bouwproces moeten organiseren. Dit heeft vergaande gevolgen voor de wijze waarop we samenwerken.

Als professionele bouwpartner staan wij open voor nieuwe samenwerkingsvormen met partijen die deze visie met ons delen.

Inmiddels hebben wij diverse succesvolle ketensamenwerkingen tot stand gebracht. Een aantal partijen met wie wij intensief samenwerken in het verwerven en realiseren van projecten zijn:

Daarnaast is een VOF opgericht genaamd Projectrealisatie Intensive Flow voor de renovatie/nieuwbouw Bravis Ziekenhuis te Roosendaal. Onderdeel van dit samenwerkingsverband zijn: TES Installatietechniek, Winters Bouw en Ontwikkeling en Van Delft Installatie BV. Dit samenwerkingsverband heeft als missie: één onderneming, één visie, één team, één doel, één integrale projectaanpak.

Trusted partner alliantie
Met BAM Woningbouw Zuid zijn wij in september 2014 een Trusted partner alliantie aangegaan. Door deze vorm van samenwerking versterken we onze concurrentie positie in zowel de tender- als realisatiefase. Het doel is om de operational excellence te vergroten, doorlooptijden te verkorten en kwaliteit te verbeteren met resultaatverbetering voor alle partijen.

Schermafbeelding-2015-06-25-om-10.35.14
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap