MVO & sponsoring

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van oudsher verankerd in onze bedrijfscultuur. De van Delft Groep is maatschappelijk betrokken. Wij zijn ons bewust van de wereld om ons heen. Dit betekent dat wij bewust en structureel inhoud geven aan onze maatschappelijke rol.

People, Planet, Profit
Wij streven altijd naar efficiënte, milieubewuste en energiezuinige oplossingen die bijdragen aan comfortabel wonen en werken. Bij het bereiken van het optimale eindresultaat zoeken wij de balans tussen wat opdrachtgevers willen (people), wat het beste is en kan binnen de omgeving (planet) en wat het oplevert aan financiële aspecten (profit).

Bijzondere projecten
De ander is belangrijk voor ons. Daarom hebben wij besloten om jaarlijks de waarde van het jaarlijkse relatiegeschenk te doen toekomen aan een bijzonder project.

Een aantal bijzondere projecten waren:

Wij zijn voornemens om dit beleid door te zetten door ieder jaar een nieuw project uit te zoeken. Wellicht dat wij hier in de toekomst met u een samenwerking voor op kunnen zetten. Mocht u hier ideeën over hebben, kunt u dit te allen tijde aan ons doorgeven.

Sponsoring
De van Delft Groep is nauw betrokken bij de samenleving en daardoor hebben wij de afgelopen jaren diverse activiteiten en verenigingen gesponsord.

Wij ontvangen regelmatig verzoeken om een activiteit of vereniging financieel te ondersteunen. Het is helaas onmogelijk om aan alle verzoeken te voldoen. Daarom streven wij ernaar activiteiten te ondersteunen waarmee wij als bedrijf een binding hebben.

Een aantal sponsorprojecten van de afgelopen jaren waren:

hv-22042013-9701
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap