Renovatie Designhotel (Hotel Nassau)

Locatie: Breda
Opdrachtgever: Bouwbedrijf van de Ven
Omvang: > € 2.000.000
BVO: 9.000 m²

Het Designhotel in Breda is een herontwikkeling van een kloostercomplex, drie herenhuizen en een kapel aan de Nieuwstraat. Het monumentale pand wordt verbouwd tot een vijfsterrenhotel. Het betreft een grootschalig restauratieproject waarbij de complete technische installaties door de Van Delft Groep worden verzorgd. Het complex wordt gerenoveerd tot een hotel met 95 kamers, bijbehorende horeca-, terras- en vergaderfaciliteiten. De nieuwe naam is "Grand Hotel Nassau Breda" geworden.

Onze rol:
Het project Designhotel Nieuwstraat te Breda behelst de restauratie en ontwikkeling van een klooster in de historische binnenstad van Breda, bestaande uit drie 15e- en 16e -eeuwse hofwoningen, het bakstenen "liefdesgesticht" en de Neo-Gotische kapel.

Bij dit project hebben wij complete de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties uitgevoerd. De installaties bestaan onder andere uit: buiten- en binnenverlichting, waterinstallaties en voorzieningen, sanitair, brandbestrijdingsinstallaties, gasinstallaties, verwarmingsinstallaties, ventilatie en luchtbehandelingsinstallaties, koelinstallaties, regelinstallaties, verlichtingsinstallatie, data- en telefoon installatie, brandmeld- en ontruimingsinstallatie, brandmeldcentrale, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Terug naar projectoverzicht
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap