Revitalisatie zorgcentrum Keyserinnedael

Locatie: Helmond
Opdrachtgever: Adriaans Bouwgroep BV
Omvang: > € 1.000.000 / < € 2.000.000
BVO: 4.160 m²

Keyserinnedael is een multifunctioneel centrum voor wonen, welzijn en zorg met een uitgebreid aanbod aan zorgverlening. Keyserinnedael ligt vlakbij het winkelcentrum van Helmond aan de Kanaaldijk Noordoost en biedt verpleging aan zowel dementerende bewoners als bewoners met een lichamelijke aandoening.

De belangrijkste verandering is het terugbrengen van het aantal bewonersplaatsen van 124 naar 80 plaatsen met psycho-geriatrische beperkingen. Hierdoor ontstaat ruimte voor het realiseren van alleen maar éénpersoonskamers wat een enorme kwaliteitsverbetering betekent voor de bewoners. Daarnaast wordt het aantal sanitaire ruimtes sterk uitgebreid. Er worden tevens 12 nieuwe keukens en huiskamers gebouwd.

Onze rol:
W- en E-Installaties

Van Delft Installatie heeft de complete werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie verzorgd.

De elektrotechnische installatie bestaat uit een brandmeld- en ontruimingsinstallatie, verpleegoproep, data en telefonie, centrale antenne, zonwering, licht- en kracht en toegangscontrole.

De werktuigbouwkundige installatie bestaat uit een sanitaire installatie, riool installatie, ventilatie installatie en regeltechniek. Daarnaast zijn de luchtbehandelingskasten compleet gerenoveerd.

Terug naar projectoverzicht
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap