Nieuwbouw 193 appartementencomplex Waterland

Locatie: Roosendaal
Opdrachtgever: Aramis AlleeWonen
Omvang: > € 2.000.000
BVO: 28.000 m²

In totaal 193 woningen bestaande uit 1 appartementengebouw van 73 huurappartementen, 3 appartementengebouwen met elk 21 huurappartementen en 3 appartementengebouwen met 17, 19 en 23 koopappartementen. En een parkeergarage met 146 parkeerplaatsen en bergingen. 48 appartementen worden ingezet als verpleegeenheden.

Onze rol:
De totale W- en E-installaties zijn door ons gerealiseerd inclusief energieinfra (aanbesteding EMVI) voor het gehele wooncomplex. Het richtlijnen bestek is door ons verder in bouwteamverband ontworpen en uitgewerkt tot op uitvoeringsniveau.
De W-installatie is voorzien van een duurzaam energie concept. Het complex wordt verwarmd gekoeld en van warm-water voorzien d.m.v. een WKO-installatie en cv-ketel (bi-valent systeem) inclusief het in stand houden en onderhouden van de WKO-installatie gedurende een periode van 15 jaar.
De E-installatie is naast de toch al zeer complete installatie met o.a. intercom en duurzame verlichting tevens voorzien van een compleet stelsel van loze leidingen. Deze is toekomst geschikt, voorbereid op een uitbreiding met een domotica- en brandmeldinstallatie.

Terug naar projectoverzicht
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap