Renovatie Chabotflat

Locatie: Sprang-Capelle
Opdrachtgever: Casade Woondiensten
Omvang: > € 250.000 / < € 500.000
BVO: 800 m²

De flat is gesloopt tot de verdiepingsvloer en de woning scheidende wanden. Van daaruit heeft de flat een compleet nieuwe gevel en indeling gekregen. Hoewel de flat in breedte en hoogte identiek is gebleven aan de huidige situatie, is het aantal woningen teruggaan van 33 naar 24 appartementen. Door het verplaatsen van de entree naar de voorzijde en de galerij te vervangen door een corridorontsluiting is het woongedeelte volledig aan de voor- en achtergevel komen te liggen. De woningen zijn veranderd van smal, diep en donker naar brede lichte woningen met schuifwanden haaks op de gevel die zorgen voor een bijzonder ruimtelijk effect.

Het kleurgebruik (roodtinten ton-sur-ton), de nieuwe balkons en het plaatsen van louvreluiken aan de zuidzijde zorgt voor een nieuw fris uiterlijk en een gelaagd gevelbeeld. Uiteraard wordt naast het visuele effect ook een enorme verbetering van de bouwfysische kwaliteit behaald en is er sprake van vele malen hogere isolatiewaarden en beduidend minder geluidsoverlast.

Onze rol:
W- en E-installaties
Voor dit project hebben wij installaties verzorgd bestaande uit verwarming, sanitair, mechanische ventilatie en elektrotechnische installaties.

Terug naar projectoverzicht
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap