Renovatie en nieuwbouw multifunctioneel Woonzorgcentrum De Grevelingen

Locatie: 's-Hertogenbosch
Opdrachtgever: Van Neynselgroep
Omvang: > € 2.000.000
BVO: 6.500 m²

In De Gevelingen is een winkel, kapper, pedicure, fysiotherapie, internetcafé, wijkrestaurant, bibliotheek en een stilteruimte gehuisvest.
Renovatie:door samenvoeging van de bestaande appartementen ontstaan er 50 appartementen in 6 verschillende typen. De liften worden opgeknapt en de receptie zal herzien worden. De appartementen worden zoveel mogelijk aangepast aan de wensen van de ouderen van nu en van de toekomst.
Nieuwbouw: in het nieuwbouwgedeelte van De Grevelingen komen 4 groepswoningen voor ieder 10 cliënten met een indicatie voor psychogeriatrische zorg. Ieder bewoner krijgt een eigen zit/slaapkamer en voor iedere groep van 10 bewoners is er een ruime huiskamer met keuken. De nieuwbouw bevat 4 bouwlagen.

Onze rol:
Ontwerpende en realiserende partij in bouwteamverband voor de complete W- en E-installaties. Het pand wordt door ons voorzien van geheel nieuwe loodgieter- en sanitaire installaties, duurzame ventilatiesystemen, energiezuinige verlichtingsinstallatie, uitgebreid zorgsysteem en brandmeldinstallatie. De reeds bestaande installaties worden herzien, uitgebreid en gedurende de gehele bouwperiode in stand gehouden zodat de nog in gebruik zijnde zorgwoningen geen overlast ervaren.

Terug naar projectoverzicht
Mandenmaker 18 | 5253 RC Nieuwkuijk | Tel. 073 518 6600 | info@vandelftgroep.nl SharePoint | disclaimer | sitemap